Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
fracas de la convocatoria nacional de la CEI a Barcelona.
eren quatre gats i volen ser el referen nacional de l´esquerra independentista.
ke poca gent que mou l´independentisme "revolucionaria"
val mes que preguin, eren mes sigles que gent!

Comentaris

Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
La puta grip no hem va permetre anar...
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
cal que totes les organitzacions de la cei tinguin més voluntat política.... de moment ni unitat popular ni res
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
Endavant va convocar una mani fa un temps contra l´ofensiva espanyola on van anar entre 200-300 persones, Maulets va fer un altre contra Democracia Nacional al Poble Sec on van anar 100 persones. Els únics dies que l´EI tenen un bon número de gent a les seves manifestacions és al 1r de Maig i l´11 de Setembre.
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
val més que s'uneixin perquè sinó allò sembla una secta
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
Manis d'aquestes de 200 persones es convoquen cada dos per tres, i trobo que no tenen cap efecte a la pràctica, ni cap impacte ni res, i es logic que si no hi ha realment una causa en concret i que la mani es simplement per dir lo de sempre,que la penya no hi vagi.
A aquestes organitzacions les falta organització per començar, i d'altra banda deixar una mica apart tota la invocacio sentimental que fan i el seu discurs tan anacrònic, i parlar en termes mes pragmatics.
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
Qui es creu el discurs de l'EI? Dient que l'inmigració no es perjudicial per la cultura catalana... o parlant de socialisme quan la majoria d'ells son de classes mitjanes i altes? Les corts, gracia, sants... sabeu quan val un pis en akests barris? No parlem de pobresa, que molts de nosaltres arribem perfectament a finals de mes... I si no voleu pobresa... menys socialisme haurieu de voler (jo no vull viure com un rus o un cubà)

Teniu un missatge totalment incoherent i irreal!! Feu que molts independentistes es replantegin el tema. No un pareu a pensar que la gent entra a simpatitzar amb vosaltres pq sou independentistes, i un cop allà, sents a parlar de socialismes, revolucions i tonteries que ni vosaltres us creieu, lo que provoca una trista frustració als que habiem pensat en lluitar per l'independència.

Podeu dir lo que volgueu de Unitat nacional catalana, però tenen un fort sentiment independentista sense barrejar-se amb porreros comunistes (fumar porros a una mani i parlar d'acció directa, ho sento, pero es incompatible). Si convertim l'independentisme en un joc de crios, poc durarem!!
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
A mi tb em sembla poca gent els 250 dels que es parla.

Però tb sembla q hi havia moltissima gent en preparada i en ganes de repartir pals.
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
Hi havia poca gent, i el 90% tenien menys de 25 o 26 anys, però no és un problema de l'EI o de la CEI,és un problema de la societat en general,que prefereix fer altres coses que anar a una mani i tb per la divisió i etc....
Quan els anarquistes convoquen tb són 4......és un problema comú
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
yo no he ido porque estoy acojonado por la superioridad intelectual que la policia y la extrema derecha estan demostrando aqui

pero... ¿sabe la policia y la extrema derecha que estaban rodeados, saben que el problema-peligro no eran los manifestantes y si ciertos garrulos endomingados, aparentes paseadores y visitadores de escaparates, situados detras de las lineas de la policia y sus machacas fascistillas?

no, hasta ahora no lo sabian, ahora ya tienen mas informacion, lo que implica mas trabajo y la necesidad de mas medios para la proxima convocatoria, pero... ¿y si proxima convocatoria es fantasma y se quedan empantanados donde, en realidad no hacen falta porque el fregado esta en el otro extremo?

estoy encantado del servicio que la policia y sus machacas estan prestando en indymedia
l´observateur ets un manipulador
07 des 2003
Segurament el/la senyoret/a l´observateur no va assistir a la manifestació de la CEI, i el més segur és que siguis un JERki que ets creus el que diu el Carod-Rovira.

La gent que no vau assistir a la manifestació, ni coneixeu la CEI, no parleu, d'acord? Entre els feixistes que entreu a Indymedia, els JERkis que no sabeu on anar a tocar els collons, i els/les nenets/es que aneu d'enterats...

PROU MANIPULACIÓ i MENTIDES!
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
si que és ben poca gent, però vaja, tampoc els de jerc eren més de 100, i es feien moltes coses a altres llocs el mateix dia.

I en tot cas, encara es va fer unitària, no sé on està el sectarisme.

Una altra vegada ja serem més, altres anys aquesta mena de manis han anat millor, potser erea mal dia...

El que sí que veig és molt comentari zitzanyero, que ja m'imaigino qui els escriu, jo no veig cap mal rotllo entre independentistes i moviments socials, de fet molts de nosaltres participem en ells, a l'ecologisme gran part (sino la majoria) som indepedentistes, i hi participem no pas amb cap ànim patrimonialitzador com certs partits parlamentaris d'"esquerres" que omplen les manis contra la guerra de pegatines però no convoquen mai res sols, m'agradaria veure quants serien...

au salut
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
Jo no pertanyo a la CEI, ni tan solament acabo de saber que és, però vaig anar a la manifestació i per tan puc opinar.

Havia anat a un acte contra la constitució europea i espanyola a la Casa de la Caritat que es va fer el passat dijous, i allí es va informar d'aquesta convocatòria i del seu lema. Em va semblar bé i em vaig disposar a assistir-hi.

Vaig arribar puntual a la manifestació, a les sis de la tarda, i allí no hi havia ni déu. Pocs minuts després em vaig trobar una amiga d'anys enrera -els dos formàvem part d'una mateixa organització quan la transició (sí, ja som una mica iaios; llavors erem com vosaltres ara).

Passaven els minuts i practicament no hi havia gent per a manifestar-se. Alguns petits grupets de joves (molt joves, cosa que no té cap inconvenient, però em van semblar joves poc experimentats, potser és subjetivisme).

A dos quarts de set van arribar uns xicots amb pancartes. Vàrem anar a mirar que deia el texte de la pancarta, no el recordo bé, però era quelcom així com : "cap constitució serveix per a res" o "amb cap constitució es va enlloc".


Suposo que els autors, després de trencar-se el cap una bona estona, no van saber trobar res més radical, i van escollir una frase que no diu absolutament res, a no ser que siguis un anarquista radical, i que fuig d'estudi respecte allò que és específic de la constitució espanyola (i de l'europea). O és que rebutjariem una constitució de la república socialista catalana, o de l'unió de repúbliques socialistes d'Europa, per exemple ?. Jo no estic "contra tota constitució" ni "contra tot", només contra les constitucions espanyola i europea per uns motius molt concrets, que m'estalvio d'explicar-vos perqué si penseu una mica ja els endivinareu.


Mirem el rellotge i ja són les sis i quaranta minuts, i la mani no te pinta d'arrancar. Decidim marxar, no tenim tot el dia (o tota la nit, perqué ja era molt fosc) per esperar a que es decideixin a començar.

Més serietat, companys del CEI !!! : per començar cal movilitzar les pròpies bases, cal que els militants de les organitzacions convocants siguin puntuals, cal cercar aliances amb altres grups per a obtenir un mínim quòrum, cal buscar lemes apropiats que no pixin fora de test, ...cal que deixeu de fer independentisme infantil o infantilisme independentista.

Aquesta és la última vegada que m'enreden a anar a una de les vostres manis. De fet, ja n'estava fart d'altres ocasions amb grups similars (si es que no sou els mateixos). Manis on només hi han tres consignes, sigui quina sigui la causa de la movilització : "fora, fora, fora ...la bandera espanyola", "uf !, uf !, quina pudor ..." i "l'únic terrorista, l'estat capitalista". Vista una, vistes totes.

Prengueu danones i zumosols (politicament parlant), madureu una mica, feu treball de masses, en particular estudiantil, sindical i als barris, deixeu de banda la fraseologia ultra-radical sense renunciar als objectius radicals del moviment, unifiqueu organitzacions que de ben segur no hi ha gaires motius per que aneu separats, estudieu el llibre "L'esquerranisme fase infantil del comunisme", i llavors torneu a convocar manifestacions millor preparades, desde més temps abans, més unitàries, amb més suports, ...

Fins llavors, salutacions revolucionàries.
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
Jo estic d'acord amb els darrers comentaris, jo he anat a mil manis i actes on érem poca gent contra la precarietat, contra la repressió, o per l'okupació, i no se m'ha acudit dir la tonteria que allò és tota la gent que hi ha. En general hi ha poca cultura de la mobilització, a part de diades o de manis que gairebé convoquen els mitjans de masses, com les de la guerra, no ens enganyem, i a més és clar que com més polític i combatiu és el missatge, menys cas en faran els mitjans.

Cal seguir lluitant, pensar que l'Esquerra Independentista és tant petita és més el desig d'alguns que una realitat. Pocs moviments en aquest país realment rupturistes tenen una implantació a tants pobles i a tantes comarques com l'esquerra independentista, hi ha un bon potencial, i si sumem la quantitat d'actes, concentraciosn i manis que es fan al llargd e l'any, és un dels més actius, altra cosa és que no sortim mai als mitjans de masses.
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
bé quan dic amb els darrers comentaris, menys l'últim. No sé si aquest senyor ha anata gaires manis, independentistes o d'alguna altra mena (a totes és ple de xavals que criden eslogans facilets), ni si milita al seu barri, coneix les mobilitzacios estudiantils, o per la llengua, on hi ha moltíssima gent de l'esquerra indeopendentista, cosa que dubto, perquè sinó no diria aquestes simplificacions.
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
A la mani de la CEI hi havia unes 400 persones i a la dels Jerkis unes 170 (les vaig poder comptar una a una). Tot plegat es bastant lamentable que no hi haguèssin més de 600 persones manifestant-se a Barcelona.

Potser si es fèssin les coses seriosament, começant puntuals, fent manis NACIONAL on vingui tothom, i no només els de barna...
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
Doncs jo no sóc de barna i vaig pujar amb gent del meu poble
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
Crec q hauriem de diferenciar dos temes ací:

1.- La CEI es un referent de lluita totalment vàlid i obert a gent de base que vullga participar del moviment. No entenc a que ve tanta gana de tirar-se'ls damunt quan els ha eixit quelcom mal. I crec q s'està muntant algun grau en quant a la qualitat de la política que es fa. Potser la campanya contra la constitució europea donarà o llevarà raons en aquest sentit.

2.- La veritat es q siguen 200 o 400, es decebedor el nombre de persones del qual es parla per a aquesta mani. Jo vaig seguir les convocatòries unitàries de l'any passat, i crec q podiem fixar el nombre de persones q acudien a les convocatòries de la CEI, inclòs un 1 de maig diferenciat de la resta de sindicats, en uns 500. Aixi q fer pasos enrera ens ha de resultar ja intolerable, i la veritat es q el proces de confluència els està fent.

Anem amb compte, està molt bé que haja eixit gent defensant-los en el foro pq se n´estaven passant un poc amb les critiques, la majoria des de l'ignorància (l´intervenció d´Angel si q m´ha agradat i comprenc perfectament les teues critiques, però de veritat q t'anime a seguir l'activitat de la CEI de prop). Però tb s'hauria de fer crítica, pq no hi ha res més trist q distanciar-se de la societat. No se per on caldria començar, jo apuntaria cap a ASUMIR I ACCEPTAR les critiques de sectarisme, pq tots sabem que són totalment certes, i vore com podem millorar en eixe aspecte. Com algú ha dit, quasi hi havia més sigles que persones.

Salut.
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
07 des 2003
Per cert, se m'oblidava comentar que la CEI havia convocat altres actes i no només els de Barna. Així doncs es va cobrir la convocatòria de manera més o menys ¨nacional¨(principat).
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
08 des 2003
em sembla perfercte que la gent utilitzii indymedia o altres espais per opinar sobre una mobilització de la CEI o sobre el que sigui.
També és cert que la darrera mani contra la constitiució no és pot dir que fos precisament un èxit i que per tant, des de les persones que participem a la CEI ens caldrà fer autocrítica i analitzar què vam fer i com per a poder aprendre i millorar.
Però també volia afegir que és molt fàcil criticvar des de fora, quan no es participa (no només a la CEI sinó enlloc), quan l'únic que es fa és anar a concerts i a alguna mani de tant en tant. Si volem aconseguir coses hem de lluitar i per lluitar ens hem d'organitzar, no només a la CEI sinó als moviments socials etc.
Convido a aquesta gent que tant critica i sembla saber tant bé com s'han de fer les coses que s'impliqui en alguna de les organitzacions, casals o col.lectius de la CEI per a poder compartir amb tothom la seva experiència i el seu saber.
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
09 des 2003
a jo mateix:
he vomitat sobre el teclat llegint el teu article.
on t'envio la factura?
apunta't a ciu, carinyu
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
10 des 2003
Que fàcil es destruir des del teclat
i que difícil construir quan s'està còmode al sofà.

La opinió d'algú que treu foc per la boca quan parla de la feina dels altres però es queda a casa alhora de treballar té la mateixa legitimitat que els senyors del PP quan parlen de democràcia.

INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME!
Re: molt pocs i mal avinguts a la mani de la CEI
17 set 2005
Perdoneu, però algú em pot dir què signifiquen les sigles CEI-O i a què es refereixen? Ho necessito per descriure una fotografia de la seva pancarta. Gràcies!
Sindicato Sindicat