Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Manifestació de la CEI contra les constitucions espanyola i europea
06 des 2003
Sota el lema "Amb les constitucions no hi ha futur: ni espanyola ni europea" aquesta tarda unes 250 persones s'han manifestat contra les constitucions espanyola i europea convocades per la CEI, Coordinadora de l'Esquerra Independentista (on hi formen part Endavant, MDT, CAJEI, Maulets, CEPC i l'Espenta). La manifestació ha anat de Pl. Urquinaona al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, on s'ha fet la lectura d'un poema d'en Miquel Martí i Pol i el manifest de la CEI.

A la manifestació s'ha exigit un canvi real, ni reformes ni estatuts, independència per als Països Catalans. Així com també s'ha cridat per a la llibertat dels i les preses polítiques, pel socialisme, en contra del patriarcat, les tortures, etc. I s'ha denunciat l'únic objectiu que té la Constitució Europea, afirmar el capitalisme i l'opressió de pobles.

Comentaris

meins de 200 a la mani nacional de la CEI
07 des 2003
si la vostra capacitat a nivell de mobilització nacional de sis organitzacions de mases es de meins de 200 persones mes valdria que analitzesiu
el perque
AMB LA CEI NI HI HA FUTUR.MEINS DE 200 PERSONES EN UNA MANI NACIONAL ES UN ESTREPITOS FRACAS
07 des 2003
PERQUE NO PODEM MOBILITZAR A LA GENT?
Re: Manifestació de la CEI contra les constitucions espanyola i europea
07 des 2003
La puta grip va evitar que pugues anar...
Re: Manifestació de la CEI contra les constitucions espanyola i europea
07 des 2003
Crec que haurieu d'analitzar el vostre fracàs. Això no es pot traduir en que els catalans no som independentistes ni que recolçem la constitució, però el vostre insistent caràcter sectari dins dels moviments socials us passa factura. Obriu mires, i participeu coordinats amb la resta de moviments antiglobalització en temes com la Constitució Europea i la guerra. Units fem la força, i perque us creieu més catalans que ningú no us fa millors que d'altres...
Re: Manifestació de la CEI contra les constitucions espanyola i europea
07 des 2003
Jo crec que el vostre fracàs es deu a diversos factors, entre els quals destacaria: el sectarisme;la falta de visió pràctica de la realitat del moment; el discurs radical i sense arguments.
Jo no aniria a una mani vostra, pero no perque no estigui d'acord amb les vostres idees, mes aviat al contrari, comparteixo moltes de les idees que teniu, pero tinc un enfocament totalment diferent, i clar, com no estic d'acord amb vosaltres en tot, possiblement mes d'un em qualificaria de fatxa. I crec que aixo li passa a molta gent.
Re: Manifestació de la CEI contra les constitucions espanyola i europea
07 des 2003
Jo si k vaig anar-hi, lo que haig de reconèixer que vaig estar a punt de no anar-hi. Si ja som pocs normalment, el fet que jerc i ei vagin separats en dues manifestacions a un el fa reflexionar. Cullons!! Si els de jerc (als qui vaig veure avans) feien pena. No crec que fossin mes de cent i els comentaris de la gent de: "Son 4 gatos los separatistas estos" a un el foten de mala llet a l'hora de tornar a una altre mani.

El sectarisme m'està cremant molt, i a molts d'altres al complir els 18 anys s'els acabern les ganes de seguir... o ens unim i fem una organització independentista que pugui ser un referent nacional, o seguirem fotent pena manifestant-nos pel carrer!!

PD: si la mani es convoca a les 6, es normal tenir gent esperant durant una puta hora amb el fred? A les 6 i mitja vaig sentir un que s'en anaven a fer un carajillo abans de la mani... Joder!! no es crema prou a la gent com per encara fer-la esperar?
Re: Manifestació de la CEI contra les constitucions espanyola i europea
07 des 2003
si que és ben poca gent, però vaja, tampoc els de jerc eren més de 100, i es feien moltes coses a altres llocs el mateix dia.

I en tot cas, encara es va fer unitària, no sé on està el sectarisme.

Una altra vegada ja serem més, altres anys aquesta mena de manis han anat millor, potser erea mal dia...

El que sí que veig és molt comentari zitzanyero, que ja m'imaigino qui els escriu, jo no veig cap mal rotllo entre independentistes i moviments socials, de fet molts de nosaltres participem en ells, a l'ecologisme gran part (sino la majoria) som indepedentistes, i hi participem no pas amb cap ànim patrimonialitzador com certs partits parlamentaris d'"esquerres" que omplen les manis contra la guerra de pegatines però no convoquen mai res sols, m'agradaria veure quants serien...

au salut
Re: Manifestació de la CEI contra les constitucions espanyola i europea
07 des 2003
Jo vaig passar per la mani dels jerquis abans d'anar a Urquinaona i us puc assegurar que eren 4 o 5 vegades menys de gent, on eren tots els vots de les eleccions???
Re: Manifestació de la CEI contra les constitucions espanyola i europea
09 des 2003
Crec que hi ha molta gent contra les Constitucions espanyoles i el projecte d'europea. Però no necessàriament som al 100% independentistes, o per dir-ho millor, creiem que la independència no son monés proclames i que cal treballar més plegats. Si un dia perquè defensava el dret a l'autodeterminció i no directament la independència m'anomenaven "botifler"!!! En fi que crec que fora molt millor treballar tots plegats Contra la Constitució i desprès un cop a la mani unitària cadascú ja sap si vol anar amb els "indepes", les jerc, l'euia o el col·lectiu que sigui, però almenys haurem fet una protesta tos plegats contra quelcom que hi estem en contra: les constitucions espanyola i europea.
Sindicato Sindicat