Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Programa ràdio ACS "anticelebrativo" de la Constitució
06 des 2003
L'ACS interfereix en plé barri gracienc la programació de COM Ràdio re-transmesa per Ràdio Gràcia i emet per satèl·lit.
Avui, sis de desembre de 2003 entre les 12.30 i les 13.30 l’Assamblea de Comunicació Social (ACS) ha promogut una acció d’interferència de la programació de COM Ràdio ocupant en el cor de Gràcia la freqüència de Ràdio Gràcia, al 107.7 de la FM.

Amb un programa centrat en l’anti-celebració del dia de la Constitució, l’ACS ha volgut participar al debat de moviment i a les múltiples iniciatives que denuncien el papel continuista de la Constitució monàrquica tot aportant una sèrie de reflexions sobre la gestació de la futura “Carta Magna� europea.

En ocupar la freqüència de Ràdio Gràcia, emissora alegal i institucional depenent del govern del districte que la controla amb mètodes predemocràtics - episodis de censura inclosos - i gens transparents, també s’ha pretés posar sobre la taula la necessitat per als moviments socials i per la societat civil en general de reapropiar-se dels espais públics, arrencant-los al control partidista o comercial i gestionant-los de manera oberta, assembleària, horitzontal i amb la participació real de moviments i persones.

Volem que els mals anomenats mitjans públics deixin de ser reserves de caça de buròcrates i professionals de la política. Volem que el dret a informar i ser informades deixi de ser mercaderia amb la qual especular cinicament per part dels mercaders de la informació.

La grabació de l’emissió d’avui de l’ACS serà retransmesa demà diumenge o dilluns per satèl•lit a través de Global Ràdio, projecte de ràdio europeu amb diferents illes de producció (Satèl.lit: Hot Bird, freqüència 11199,66. Polarització vertical. Symbolrate 27500) o per Internet: www.globalradio.it.

Per més informació o per demanar la grabació de l’emissió entreu a la WEB de l’ACS:
www.okupemlesones.org

Comentaris

Anim ACS !
07 des 2003
Molt be ACS!

Esteu donant al clau amb el tema dels canals de comunicacio, a veure si podem fer la radio i la TV.

El que no tinc tant clar es que els moviments socials ho tinguem prou clar i li donem la suficient importancia al tema.

A veure si aconseguim fer que l'Assemblea de Comunicacio Social sigui una vertadera assemblea de tots els moviments socials de Barcelona.

Tothom a l'assemblea mensual de l'ACS que es el proxim dissabte 13 de desembre a les 18h a la Placa del Sol (a l'infoespai).

La informacio sobre l'assemblea esta a la web www.okupemlesones.org (al final de la pagina principal al mig de la pantalla).

Jo fare l'esforc i hi anire (encara que no pugui involucrar-m'hi mes, fare el compromis d'anar-hi a les assemblees generals que son mensuals) perque aquestes iniciatives no es poden mantenir sense sentir el recolzament de la gent.

NO ENS PODEM PERMETRE NO TENIR CANALS DE COMUNICACIO!

NECESSITEM UNA RADIO VERDADERAMENT DELS MOVIMENTS SOCIALS!

NECESSITEM UNA TV DELS MOVIMENTS SOCIALS!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more