Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Programa ràdio ACS "anticelebrativo" de la Constitució
06 des 2003
L'ACS interfereix en plé barri gracienc la programació de COM Ràdio re-transmesa per Ràdio Gràcia i emet per satèl·lit.
Avui, sis de desembre de 2003 entre les 12.30 i les 13.30 lâAssamblea de Comunicació Social (ACS) ha promogut una acció dâinterferència de la programació de COM Ràdio ocupant en el cor de Gràcia la freqüència de Ràdio Gràcia, al 107.7 de la FM.

Amb un programa centrat en lâanti-celebració del dia de la Constitució, lâACS ha volgut participar al debat de moviment i a les múltiples iniciatives que denuncien el papel continuista de la Constitució monàrquica tot aportant una sèrie de reflexions sobre la gestació de la futura âCarta Magnaâ? europea.

En ocupar la freqüència de Ràdio Gràcia, emissora alegal i institucional depenent del govern del districte que la controla amb mètodes predemocràtics - episodis de censura inclosos - i gens transparents, també sâha pretés posar sobre la taula la necessitat per als moviments socials i per la societat civil en general de reapropiar-se dels espais públics, arrencant-los al control partidista o comercial i gestionant-los de manera oberta, assembleària, horitzontal i amb la participació real de moviments i persones.

Volem que els mals anomenats mitjans públics deixin de ser reserves de caça de buròcrates i professionals de la política. Volem que el dret a informar i ser informades deixi de ser mercaderia amb la qual especular cinicament per part dels mercaders de la informació.

La grabació de lâemissió dâavui de lâACS serà retransmesa demà diumenge o dilluns per satèlâ¢lit a través de Global Ràdio, projecte de ràdio europeu amb diferents illes de producció (Satèl.lit: Hot Bird, freqüència 11199,66. Polarització vertical. Symbolrate 27500) o per Internet: www.globalradio.it.

Per més informació o per demanar la grabació de lâemissió entreu a la WEB de lâACS:
www.okupemlesones.org

Comentaris

Anim ACS !
07 des 2003
Molt be ACS!

Esteu donant al clau amb el tema dels canals de comunicacio, a veure si podem fer la radio i la TV.

El que no tinc tant clar es que els moviments socials ho tinguem prou clar i li donem la suficient importancia al tema.

A veure si aconseguim fer que l'Assemblea de Comunicacio Social sigui una vertadera assemblea de tots els moviments socials de Barcelona.

Tothom a l'assemblea mensual de l'ACS que es el proxim dissabte 13 de desembre a les 18h a la Placa del Sol (a l'infoespai).

La informacio sobre l'assemblea esta a la web www.okupemlesones.org (al final de la pagina principal al mig de la pantalla).

Jo fare l'esforc i hi anire (encara que no pugui involucrar-m'hi mes, fare el compromis d'anar-hi a les assemblees generals que son mensuals) perque aquestes iniciatives no es poden mantenir sense sentir el recolzament de la gent.

NO ENS PODEM PERMETRE NO TENIR CANALS DE COMUNICACIO!

NECESSITEM UNA RADIO VERDADERAMENT DELS MOVIMENTS SOCIALS!

NECESSITEM UNA TV DELS MOVIMENTS SOCIALS!
Sindicat