Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Falla el servidor de l'Avanç
05 des 2003
Durant dos dies el servei de notícies de la pàgina de l'Avanç ha estat inoperatiu per una errada de l'empresa a qui es lloga l'allotjament.


En el seu dia l'Avanç va optar per un servei d'allotjament per a la seua web de caràcter comercial de manera provissional ja que la web estava en proves i es cercava minimitzar la inversió econòmica a tota costa. Des d'aleshores s'ha estat treballant en la direcció de millorar els aspectes de l'accessibilitat i la presentació tot marcan-nos un objectiu clar: servir de recolzament al suport en paper que és la vertadera essència de l'Avanç. Per això la incorporació de notícies a la web no correspon a l'afluència que hi ha al paper, ni en temps ni en quantitat. Malgrat això s'han superat moltes de les espectatives que ens marcàrem de bon començament. En la nostra ment sempre va haver un objectiu clar com era el de recòrrer a servidors autogestionats i alternatius, per raons obvies i sobretot a fer-nos amb un de propi. Amb la nova seu de la redacció, el creixent pes de la web en el projecte general de l'Avanç i la nova etapa que està a punt de començar estem molt a prop d'aconseguir-ho. A no molt tardar l'Avanç disposarà d'un servidor propi i d'espills a servidors autogestionats per si el nostre cau en algun moment per qualsevol raó.
Estem segurs que el que ha succeït aquests dos dies amb la pàgina no hagués estat possible amb un servidor autogestionat o propi, com estem segurs que no tornarà a passar. Gràcies per llegir-nos.

Comentaris

Re: Falla el servidor de l'Avanç
06 des 2003
Cal que L'Avanç siga funcionant,qu'el seu projecte marxe cap avant,perque l'unica esperança qu'ens queda está als mitjans alternatius,independents.lliures,que lluitan per la nostra cultura i la nostra llengua...
No deixeu de resistir !
Sindicat