Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats
Grupúscles espanyolistes subvencionen una manifestació en contra el Pla Ibarretxe
04 des 2003
ATUREM EL FEIXISME!!
nombreccc.JPG
La plataforma Convivència Cívica Catalana creada per l'ultra Aleix Vidal Quadras i àmpliament subvencionada pel govern espanyol convida a assistir a la manifestació que tindrà lloc a Donostia el 13 de desembre proper en contra la proposta del Lehendakari Juan José Ibarretxe per avançar en l'autogovern. En una carta signada, el president d'aquesta associació que fomenta la fractura social a Catalunya, anima a manifestar-se al costat de la plataforma espanyolista Basta Ya pels carrers de la capital guipuscoana sota el lema "Contra el Plan Ibarretxe y en apoyo de la Constitución y el Estatuto". Segons informa IzaroNews, tal i com és habitual en actes on l'assistència de persones no està gens assegurada, CCC ofereix transport i allotjament en hotel de luxe per només 12 eurus.
Mira també:
http://www.convivenciacivica.org/

Comentaris

passem un cap de setmana a EH costa de ccc?
04 des 2003
Qui s´apunta de cap de setmana a Euskalherria?
Re: Grupúscles espanyolistes subvencionen una manifestació en contra el Pla Ibarretxe
04 des 2003
només cal veure'n els integrants: bilingüisme, bilingüisme, bilingüisme, bilingüisme, bilingüisme, bilingüisme, bilingüisme, bilingüisme, bilingüisme...


- - - -


Entidades que integran Convivencia Cívica Catalana:

FUNDACIÃN CONCORDIA

Entidad cultural privada sin ánimo de lucro y sin vinculación partidista. Sus actividades se centran en la defensa de los valores que configuran una sociedad abierta y plural, en la que la libertad individual constituye el fundamento de la convivencia bajo el imperio de la ley. Defiende España como Nación plural frente a los particularismos reduccionistas y divisivos. Su lema es "Pasión por las ideas".

Tel.: 93-200-75-70 // 93-200-56-66
Fax: 93-209-74-38
e-mail: fconcord ARROBA retemail.es
Presidente: Aleix Vidal-Quadras Roca

COORDINADORA DE AFECTADOS EN DEFENSA DE LA LENGUA CASTELLANA "CADECA"

Organización de padres de niños en Cataluña que defiende la libertad de elección del idioma en la educación del niño. Defiende la doble línea de enseñanza en un mismo colegio.

Tel.: 977-35-11-19
Fax: 977-35-24-14
Presidente: Angela Diest Esco

PROFESORES PARA LA DEMOCRACIA

Entidad cívica sin vinculaciones partidistas que agrupa profesores universitarios para la promoción del respeto a los derechos y libertades fundamentales, el fortalecimiento de los valores democráticos, la acción contra todo tipo de discriminaciones, y la defensa de la pluralidad cultural, educativa y lingüística.

Tel.: 639366504
e-mail: profdemo ARROBA iurisnet.com
Presidente: Francisco Caja

ACCIÃN CULTURAL MIGUEL DE CERVANTES

Asociación ciudadana de carácter reivindicativo y cultural, sin ánimo de lucro, cuya finalidad es la promoción, difusión y defensa de la lengua y cultura españolas.

Tel.: 93-330-59-92
Fax: 93-330-55-43
e-mail: cervantina2001 ARROBA yahoo.es
web: http://www.cervantina.org/
Presidente: José Miguel Velasco

ASOCIACIÃN DE PROFESORES POR EL BILINGÃISMO

Asociación sin vinculaciones partidistas que agrupa profesores para la defensa del bilingüismo en la enseñanza primaria y secundaria.

Tel. 93-265-32-00
Presidente: Francisco Oya

ASOCIACIÃN POR LA TOLERANCIA Y CONTRA LA DISCRIMINACIÃN

Entidad que defiende los derechos cívicos y constitucionales y el respeto de los derechos individuales. Defiende el bilingüismo en las instituciones y considera que el nacionalismo excluyente es una doctrina contraria a los intereses de la ciudadanía.

Tel.Fax: 93-265-32-00
e-mail: toleran ARROBA teleline.es
web: http://www.tolerancia.org/
Presidenta: Mª Eugenia Rodríguez Hidalgo

CLUB ARBIL

Foro de compromiso a favor de los valores que busca abrir cauces de participación ciudadana en la defensa de los principios esenciales que configuran la civilización, buscando su implantación en nuestra sociedad.

Teléfono: 93-454-24-40
Presidente: Santiago Gotor

CENTRO ARAGONÃS DE RUBÃ?

Casa Regional de Aragón en Rubí dedicada a actividades culturales generales y específicas de Aragón.

Tel. 93-699-51-90
Presidente: Pascual Giner Soria

CIRCULO DE CASTILLA-LEÃN, CASA REGIONAL

Casa regional de Castilla-León en Barcelona dedicada a actividades culturales.

Tel.Fax: 93-441-41-66
Presidente: Manuel Muñoz Moreno

CENTRO CASTELLANO-LEONÃS DE TARRAGONA

Casa regional de Castilla-León en Tarragona dedicada a actividades culturales.

Tel.Fax: 977-21-33-66
Presidente: Angel Arribas Rapado

Expansión territorial de CCC :

El día 10 de junio de 1999 tuvo lugar en el Centro Castellano-Leonés de Tarragona la constitución de la agrupación provincial de Tarragona de Convivencia Cívica Catalana, siendo nombrado Presidente Alfonso Arqued Sanmartín.
Re: Grupúscles espanyolistes subvencionen una manifestació en contra el Pla Ibarretxe
04 des 2003
Collons, quanta propaganda!! Segur que ningú podría fer el mateix a les seves webs o fòrums, ho esborraríen de seguida.
Re: a facistillas
04 des 2003
"fascistillas" això es l'interessanr no?
aquí tot hom pot dir la seva, això ens demostra que de moment es un mitjà de comunicació plural, obert, més o menys horitzontal, tolerant y fins hi tot un espai força receptiu a les notícies d'altri.
Pels companys i companyes de indy, bona feina i gràcies per fer-la
Re: Grupúscles espanyolistes subvencionen una manifestació en contra el Pla Ibarretxe
05 des 2003
Eus això no és l'interesant. Amb l'excusa de denunciar-los ells mateixos es pengen les notícies, es donen propaganda, i utilitzen indymedia per usos partidistes que no entren dins dels objectius d'aquest mitjà de contrainformació.

Al meu parer indymedia hauria de ser, i ho és en la majoria dels casos, un mitjà per als moviments socials, no un lloc on qualsevol feixista distribueix impunement la seva propaganda, sense que ningú pugui treure'ls amb l'excusa de la no censura o la llibertat d'expressió.

En un principi em sembla que a ningú se l'hauria de censurar, però quan van arribar les eleccions vem tenir una allau de partits polítics demanant el vot, entre ells feixistes de diferents tipus com Estat català, PxC, MSR, de tant en tant també apareixen crides d'ecspanya 2000 o aquesta de la puta CCC. Em sembla que no hem de confondre la llibertat d'expressió amb el tot val a indymedia, i actualment tot val.

Fora feixistes d'indymedia, amagem-los les notícies que penjen.
Re: Grupúscles espanyolistes subvencionen una manifestació en contra el Pla Ibarretxe
05 des 2003
qui ets tu, em refereixo a l'immediatament anterior, per a qualificar de feixista qui difon l'activitat d'aquesta púrria de vidal quadras? la lluita no és un ens abstracte, els objectius tenen cara i ulls... el fet d'ignorar-los no els farà desaparèixer.
qui ets per parlar en primera persona del plural?
Re: Grupúscles espanyolistes subvencionen una manifestació en contra el Pla Ibarretxe
05 des 2003
Doncs sóc el mateix que signa, a que et refereixes? I tu qui ets per dir-me que fer un anunci parlant de les bondats de CCC i el que tot just ve després, no és feixisme? No s'entèn a que cony ve aquest comentari?

No parlo d'ignorar l'existència de feixismes. Però hi ha moltes formes de denunciar-ho sense haver de penjar per qui els seus putos manifestos i les seves putes associacions, o quan es van a manifestar. Darrera de moltes crides a la resposta antifeixista estan els mateixos feixistes que aprofiten la vinentesa per penjar merda pura.

Quan parlo en primera persona del plural, ho faig retòricament (saps que també s'utilitza?) referint-me a molts usuaris d'indymedia.

Si a tu et sembla que això es donar mala premsa:

"PROFESORES PARA LA DEMOCRACIA

Entidad cívica sin vinculaciones partidistas que agrupa profesores universitarios para la promoción del respeto a los derechos y libertades fundamentales, el fortalecimiento de los valores democráticos, la acción contra todo tipo de discriminaciones, y la defensa de la pluralidad cultural, educativa y lingüística".

Després de llegir això només falta que els hi tirem flors, per mi únicament s'hauria de ficar el nom i el telèfon, i no que cony pensen, ni que cony volen.
Sindicat Terrassa