Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : ecologia
Exposició sobre els «30 anys de xapapote a l'amazònia equatoriana»
04 des 2003
El col.lectiu Ali Supay presenta per primera vegada a Reus la seva exposició itinerant que porta per titol "30 anys de xapapote a l'amazonia equatoriana" sobre les activitats delictives de les multinacionals petroleres a l'Amazonia de l'Equador.

Exposició a Reus sobre els «30 anys de xapapote a l'amazònia equatoriana»

L'exposició recull els impactes que les companyies petroleres (entre les quals hi ha l'espanyola Repsol) han deixat (i continuen deixant) als boscos tropicals de l'Equador. L'exposició es pot visitar des del 4 de desembre, dijous, al Campus, c.Sant Llorenç 11, Reus.

El col·lectiu denuncia les activitats delictives de les grans transnacionals, que sota l'excusa del desenvolupament i el progrés han deixat a nombroses comunitats indígenes de la selva sense el seu patrimoni natural i en una situació força precària.

Es convida a aquells que estiguin interessats en saber-ne més que s'apropin al Campus a veure l'exposició, on estarà des del dia 4 de desembre fins a finals de mes.

A més, el dijous 11 de desembre Ali Supay farà una xerrada sobre el mateix tema al local de la CGT, Raval Santa Anna 13, 2n, de Reus, a les 20h.

Reus
Sindicat Terrassa