Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
presentació a La Garrotxa de maulets
04 des 2003
El proper divendres dia 5 de desembre a les 8 del vespre a la sala de lectura de Montagut, es farà la presentació de la nova assemblea de Maulets. En el acte hi intervindran un representant de l’assemblea de Maulets d’Olot, un de la de Montagut i en Francesc Ribera (Titot) cantant del grup Brams i Mesclat que viatjarà fins aquest poble de la Garrotxa per animar i donar el seu suport a aquesta nova assemblea de Maulets de la nostra comarca. L’assemblea de Maulets de Montagut, serà una nova assemblea local que formarà part de l’assemblea de Maulets de la Garrotxa, juntament amb la d’Olot, la de Besalú i la de Santa Pau. L’acte és obert a tothom.

Dissabte 6 de desembre, dia de la Constitució, Maulets serà present a diferents pobles de la comarca per reivindicar el dret a l’autodeterminació.

Durant el matí hi hauran parades a Besalú, a Montagut on a les 12 del matí hi ballarà el drac en favor de l'autodeterminació i a Santa Pau on es desplegarà una estelada gegant. A Olot, a les 6 de la tarda hi haurà una concentració davant de les escales de Sant Esteve on es celebrarà l’enterrament de “Doña Constitucion Espanyola� . Per la nit, l’assemblea de Maulets de la Garrotxa ha programat un concert a les 23.00h al Núria amb els grups Afònik’s d’Olot i Gatzara d’Argentona.
Sindicato Sindicat