Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Acampada indefinida contra el vial Orpesa-Cabanes
03 des 2003
Avui l'empresa ha tornat a posar en marxa la màquina en un moment en el qual no n'hi havia ningú per allí i han avançat més de cinquanta metres.
Ahir dimarts dia 2 les màquines van tornar a ser aturades des de les 8 del matí. Al lloc el propietari de la màquina va declarar que anaven a endur-se-la a un altre lloc perquè no volien problemes. Aquesta màquina no és propietat de Necso, sino que està subcontractada.
Avui a les 8 del matí de nou n'hi havie gent per comprovar que les coses estigueren aturades. La màquina encara estava al lloc, encara que han dit que no anaven a treballar, que amb una sola persona que se posare davant havien d'aturar.
Els que ha ocorregut ha sigut que en un moment en què no n'hi havia ningú per vigilar, la retroexcavadora s'ha posat en marxa i ha arrabassat uns 80 metres de bancals. S'ha donat l'alarma i la gent ha tornat a vindre però aquesta vegada amb intenció de quedar-se.
S'ha declarat acampada indefinida mentres la màquina està allí. També s'espera que la fiscal que tenie tres dies lliures torne per demanar al jutge que face efectiva la sentència que va aturar les obres fa dos anys.

Mentres n'hi haurà gent nit i dia, així que els i les que pugueu passeu-vos quan pugueu.
Demà dijous dia 4 a les 19h. Concentració a la Plaça de la Pau de Castelló.
Mira també:
http://www.gecen.org

Comentaris

Re: Acampada indefinida contra el vial Orpesa-Cabanes
03 des 2003
Resistència companys!
Re: Acampada indefinida contra el vial Orpesa-Cabanes
22 des 2003
Resistim a la destruccio del progres capitalista!!
Sindicat Terrassa