Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Pacte ERC CIU
03 des 2003
Només dir que si ERC pacta finalment amb CIU penso anar a tots els casals i agrupacions d´independentistes esquerrans a enganxar cartells de l´ Artur Mas amb el seu somriure Profident...i pq no, tmbé del monstruito Piqué.

Makangunlaputadorus.

Comentaris

LAhostiaCagondeuSiExisteix
03 des 2003
Si pacten amb CiU no nmes deixare de vora-los de per vida, sino que fare tot el possible perque ningu ho torni a fer.
Una vegada cola, dues ja no.
Re: Pacte ERC CIU
03 des 2003
i si pacte amb el psoe farà més ben fet?o ús penseu que el psoe ens farà lliures i que ens ho donarà tot demà mateix? i que consti que tampoc sóc partidari que pacti amb ciu. Ni amb l'un ni l'altre
Re: Pacte ERC CIU
03 des 2003
si accepteu el joc de les eleccions, la politica, els politics i els parlaments heu d'acceptar també tota la historia de pactes i aliances que comporta.

o ho acceptes tot o quedat fora
Re: Pacte ERC CIU
03 des 2003
el psoe no és millor, però no pacta tant descaradament amb el pp, això és més que suficient


potser també per variar de corruptes, també val la pena


...
Re: Pacte ERC CIU
03 des 2003
Alucinante algunos parecen que han olvidado la historia y entran en la histeria.
PSC...CiU... vaya tela!!! i los otros.... por un estilo... Con todos mis respetos para los que aun creen en los cuentos rosa!!!

La liberación o la hacemos nostros mismos o no la hace nadie!!!


www.kaosenlared.net comunicación libre, alternativa y anticapitalista
Re: Pacte ERC CIU
03 des 2003
Tant se val amb qui pacti. Si pacta amb CiU la política del govern serà de dretes, i el capital mantindrà el poder, com fins ara. Si pacta amb el PSC, la política del govern serà de dretes, i el capital mantindrà el poder, com fins ara. Però no veieu que tant se val? Aquí, com a tot arreu, manen els empresaris, els banquers, mana qui té els diners. I prou. Deixem-nos de palles mentals.
Re: Pacte ERC CIU
04 des 2003
Govern ERC + CiU? Govern ERC + PSOE + ICV? Govern ERC + PSOE + ICV + CiU? Govern de concentració? Govern d'esquerres? Govern de dretes?
Però penseu que alguna cosa canviarà? Sigui quin sigui el govern, els treballadors i treballadores a callar i a pagar.
I encara aneu a votar?
Re: Pacte ERC CIU
04 des 2003
jo em cago tant en CiU com en el PSOE, els dos van aprovar les reformes laborals, els dos han votat la llei de partits, i cadascun des del seu poder, generalitat i ajuntaments, han afavorit interessos privats, especulació i degeneeració dels serveis públics. I se me'n fot amb qui pacti ERC, no crec que aquesta mena de política de saló canvii res.

PERÒ QUINA RELACIÓ TÉ TOT AIXÒ AMB ELS CASALS INEDEPENDETISTES? allà hi ha moltíssima gent realment d'esuerres i independentista que es caga en CiU i els seu spactes amb el PP i amb el PSOE.

Jo si vé algun imbècil lerrouxista al meu casal a tocar el que no sona li fotré el cartellet per on li càpiga
Re: Pacte ERC CIU
04 des 2003
Decir que da igual un gobierno de Ciu+ERC que de ERC+ICV+PSC es de una ingenuidad infantil, y lo único que demuestra es que ni siquiera os habéis molestado en leer los programas de los partidos. Por favor, consultar las propuestas de ICV: Renta Básica, vivienda, mercado laboral, derechos ciudadanos, ecología, feminismo,... Si es cierto que también entrará el PSC, pero nunca tan presionado por la izquierda (ERC+ICV) como ahora, y eso, hay que aprovecharlo. Todo lo que se pueda conseguir (por la vía institucional), se puede conseguir AHORA. ERC, no la cagues!
Re: Pacte ERC CIU
04 des 2003
Si us plau ciudadano, si et llegeixes tants programes el mínim que podries fer es veure si aquests s'adequen a la realitat del partit allà on manen. Les propostes d'IC me les passo pel cul, com a pratenc frustrat de veure que per més que diuen l'ajuntament d'Hipocresia no fa absolutament res del que prometen a d'altres llocs. Ni renda bàsica, ni vivenda, ni mercat laboral, ni drets dels ciutadans, ni ecologia, ni feminisme...TOT AIXÒ ÉS MENTIDA, porten 23 anys governant i res de res.

És molt fàcil fer programes amb mentides, perque no els has de complir, quan toquen poder s'obliden del programa i assumpte tancat. Et recordo que gràcies a l'ecologisme dels hipòcrites l'estiu passat van talar una pineda de 20.000 pins per fer la tercera pista, ara, ens parlen d'una nova tala de pins en terrenys on no estava previst. Demà ens talaran les potes dels peus perque no poguem marxar corrents.

FORA HIPÒCRITES
Solució
04 des 2003
Si el millor és no votar,
Si tots els partits són igual...

... que ERC ens sorprengui i pacti amb el PP(ique)...

No tots els partits són iguals, encara que cap no ens agradi suficient. A veure si madurem una mica i deixem el purisme.
Re: Pacte ERC CIU
04 des 2003
Curs d'aprenentatge sobre conceptes democràtics i exercicis pràctics per als madurs, no puristes que veuen que no tots els partits són iguals.

MADURAR: Acció de creixer mentalment quan posses un paper a una urna. Segons quin sigui el teu vot et donem certificats de nivell de maduració. Exercicis pràctics d'introducció de paperetes amb posat madur (abstenir-se imberbes). Recomenacions sobre el perill de l'excès de maduració: com evitar la podredumbre.

ABANDONAR EL PURISME: Deixar-se d'històries alternatives, utopies i de més mandangues, creure en el sistema polític i en la constitució, recolzar la democràcia cada quatre anys i oblidar-se la resta. Crida a la participació basant-nos en la por (dreta, canvis..) i introducció a la dislexia mental que anomena a la dreta esquerra i viceversa. Manualitats: Reforçament de plom a les sabates per tocar de peus a terra.

NO TOTS ELS PARTITS SÓN IGUALS: Anàlisi molt profunda de les diferències entre les lletres que composen les sigles PP i PSOE, o entre les de CIU i ERC, com es pot comprovar uns tenen unes sigles i els altres d'altres. Lectura apassionada de programes polítics i abstracció a un món on les promeses electorals mai són mentida. Creença com a dogma de fe en que el que diuen certs polítics és veritat.

Si aconsegueixes superar tots els exercicis et regalem una urna amb la teva foto perque et puguis votar cada dia, a més d'un fantàstic programari polític per convencer a la gent de que és el que necessiten de veritat i encara no saben.
En cas de no superar el curs continuaràs sent un immadur, purista-sectari-ortodox-maximalista-radical-violent-infantil i a sobre "sin derecho a pataleo". Ergo, no podràs opinar si no votes.

S'obren matricules abans del proper març.
Re: Pacte ERC CIU
04 des 2003
A antihipocresia, no es lo mismo (que cantan por ahí) las políticas municipales adoptadas por plenos, que las de carácter autonómico; ni tienen la misma repercusión (desde el municipio es imposible modificar la regulación del mercado de trabajo)ni los mismos vicios (personalismos, enchufismo,...). Por lo que se ve y deduzco, te refieres al Prat, no es la primera vez que lo oigo mencionar (ni la última), pero no puedes establecer una norma poniendo como ejemplo al personajillo ese que tenéis como alcalde. 23 Años son demasiados para no generar vicios.
A Lo gaiter, no he magnificado en ningún momento la democracia representativa ni he defendido un pragmatismo político, sólo, y siempre me remito a la noticia del pacto ERC+CiU, defiendo una pacto ERC+ICV, y por desgracia PSC, para renovar el panorama parlamentario y poder llevar a cabo lo que otros definen como abstracciones inmaduras.
Re: Pacte ERC CIU
04 des 2003
Independentment de la teva opinió, la qual ets molt lliure de defensar, el meu comentari va directament contra l'argument del que signa "el més anarquista", un nick molt original de personatges ja coneguts que fa temps redunden en les mateixes idees amb diferents noms. Només cal llegir la seva aportació per veure tres idees bàsiques que s'encarreguen de repetir fins a l'extenuació.

En quant al tema del Prat, em sembla molt lògic que gent que ha viscut de prop un discurs hipòcrita ho denunciin, per aquella gent no és creible IC pel mateix motiu que a d'altres pobles no ho seran d'altres. El més fomut del cas és que IC no pot anar presumint de gaires pobles més on gestionin, i als llocs (minoritaris) on han estat sempre han tingut les mateixes acusacions de falsos i hipòcrites.

Sobre els pactes, em sembla ridícul que la gent que hagi votat a ERC encara no sapiguen amb quin partit pactarà. Personalment sóc abstencionista, i en algunes ocasions la mà se'm volia anar a votar a qualsevol partit. Molta gent ha votat a contracor per ERC, en aquest cas em semblaria insultant no saber si el meu vot recolzarà a CIU o al PSC, i això ja em sembla un engany i una mercantilització absoluta de la voluntat de la gent. No saber segur si pactaran amb CIU o amb PSC em sembla un pas més cap a la desideologització del tot val en política.
Sindicato Sindicat