Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Los chicos malos al ejército español
02 des 2003
Ricardo Montoro, president del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS), va destacar la funció de l’Exèrcit com a ‘resocialitzador’ davant el ‘problema d’indisciplina que afecta el sistema educatiu’. Increible pero veritable!!
Montoro es va despenjar la setmana passada amb unes declaracions durant la seva intervenció en unes jornades organitzades per la Universitat Complutense sobre ‘la defensa de la pau’.

Montoro va dir que ‘un de cada quatre nois és pur fracàs escolar i té una capacitació tècnica molt limitada’, afirmant que molts d’aquests nois poden ser orientats cap a les forces armades espanyoles ‘perquè l’Exèrcit té una característica única, que és la disciplina en la forma de vida, que pot ser molt pal.liativa per a centenars de nois’.

A més, Montoro va destacar la funció de l’Exèrcit com a ‘resocialitzador’ davant el ‘problema d’indisciplina que afecta el sistema educatiu’. Recordem que la direcció general de reclutament i ensenyament militar van implantar ara fa uns anys un programa amb la finalitat de captar nois a les escoles i les universitats com a soldats professionals.

Un cop comprovat el fracàs d’aquesta iniciativa, es va reduir l’exigència de coeficient intel.lectual als joves que es volguessin allistar. Sobren els comentaris...

Comentaris

Re: Los chicos malos al ejército español
03 des 2003
Pues claro tenemos ke ponernos en su situacion o obligan a la peña a hacerse militar o bajan el coeficiente vaya ke contratan a chimpances.
Militares de todo el mundo hacernos un fabor reuniros y suicidaros
OTRO MUNDO ES LA ANARQUIA
Re: Los chicos malos al ejército español
03 des 2003
El efecto "socializador" del Ejército dice el nazi ese !Enseñar a matar,a destruir , a torturar,socializa mucho :puedes invadir Países exóticos,y se conoce mucha gente !
Que "socialicen al tío este del CIS mandándole a Irak, a ver si lo "socializa" la Resistencia iraquí con mucha puntería !!!!
Sindicato Sindicat