Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Manifestació a Barcelona contra la Constitució
02 des 2003
Amb les Constitucions No hi ha Futur, ni espanyola, ni europea.
Manifestació convocada pel dissabte 6 de desembre a les 18h a la Pça Urquinaona.

Convoca la Coordinadora de l'Esquerra Independentista:
Endavant (OSAN), MDT, CUP, CAJEI, L'espenta, Maulets, Alerta Solidària, CEPC i Alternativa Estel.

Comentaris

Re: Manifestació a Barcelona contra la Constitució
02 des 2003
Manis convocades el 6-d contra la monarquía i la seva constitució, a Plaça Universitat a les 17:00 -JERC- o a Plaça Urquinaona a les 18:00h. -Endavant i d'altres-.
JERC hipòcrites mentiders!!!!
02 des 2003
Les JERC ara ens diuen que són "l'esquerra independentista", i signen dient "independència i socialisme", quan les JERC no creuen en el sistema socialista.

JERC mentiders hipòcrites!
ERC pactitsta venuda al capital!
Re: Manifestació a Barcelona contra la Constitució
02 des 2003
M'agradaria conèixer la opinió de la JERC sobre el desallotjament del CSO Les Naus i la nula implicació del regidor de Gràcia, Ricard Martínez, d'ERC, en defensa d'aquest espai alliberat.

Si ERC pensa que ens hem de sotmetre a la màfia inmobiliària que governa aquesta ciutat, quina diferència hi ha amb CiU?
Re: Manifestació a Barcelona contra la Constitució
02 des 2003
Tot aixó és només per haver afegit la mani de les JERC? No cal ser de les JERC o d'ERC per veure que teniu una visió molt limitada i deformada de les coses. De quin socialisme parles? Hi han diversos socialismes, personalment no em sento gens inspirat pel model albanès o nord-coreà. Em sento socialista, en concret socialista antiautoritari, radicalment democràtic i molt proper al pensament llibertari. No són el mateix els dos exemples que he esmentat de socialisme, no us sembla? Amb quin socialisme us identifiqueu vosaltres? Corregiu-me si m'equivoco, pero per la vostra tendència gairebé incontrolable per condemnar i acusar a tothom que no coincideixi exactament amb el que dieu, i a proclamar-vos com als únics i veritables representants de l'esquerra independentista, em fa veure-us més aviat al model albanès o nordcoreà. Espero que no, pero pel que escribiu em temo que si.

Amb tots el defectes que pot tenir ERC em sembla que és el més interesant que esta passant a la política institucional catalana des de fa 25 anys. Si algú ho dubti que llegeixi la prensa espanyola, que constati com els neguiteja que ERC sigui "només" el tercer partit al parlament. Mai se sap com acabaràn les coses, pero ara mateix tenim uns anys per davant que poden donar molt de sí. Així ho espero, no pel bé d'ERC o cap partit sino pel bé de tothom que viu a Catalunya tant se val l'origen. I per aixó calen crítiques contundents pero no el d'adalt.

Sobre les Naus, només dir que hi he estat a activitats que han montat perque hi visc bastant a prop i que em fot molt el que pot passar-li i a la resta de CSO arreu de Barna, Cornellà, etc. No conec al regidor de Gràcia, pero encara que m'agradaría saber exactament que ha fet aquest en relació a les Naus crec que li ha de donar el màxim suport possible. I rebutjar aquesta merda especulativa i hipócrita del Fòrum 2004.

Pero d'aqui a carregar-vos tot... sort no tothom pensa com vosaltres:

"El filòsof Xavier Rubert de Ventós anuncia en l'article "Acabar con el nacionalismo" (el País 30/11/03) la fi del nacionalisme després del 16-N. Per Rubert de Ventós, els resultats electorals dibuixen un panorama on "no serà necessari ser nacionalista". "La nostra identitat no haurà de ser expressada sinó exercida", assegura. Una bona mostra d'això són per al filòsof els bons resultats d'ERC, que ha "invertit literalment el lerrouxisme associant el seu projecte als 'nous catalans'". Per Rubert de Ventós l'ascens d'ERC i d'ICV mostra un "desig de normalitat" i pot servir també per apuntar a un horitzó concret que faci que Espanya comenci a prendre's Catalunya de manera seriosa. Xavier Rubert de Ventós opina que "tan de bo les formacions d'esquerra acordin treballar juntes perquè Catalunya deixi de ser un tema i passi a ser una tasca efectiva"."
Re: Manifestació a Barcelona contra la Constitució
03 des 2003
PERÒ QUANT US DURARÀ AQUEST DEBAT:

ERC NO SÓN SOCIALISTES

SÓN EL MPARTIT DE LA PETITA BURGESIA QUE VA DE PROGRESSISTA!!!
Re: Manifestació a Barcelona contra la Constitució
03 des 2003
I que passa amb la "petita burgesia", sigui el que sigui, és t'estimes més que voti a l'extrema dreta espanyolista només pel fet de ser "petita burgesia"? Per cert, hi ha moltíssim que va de radicalillo pero que no és que sigui "petit burgès" sino directament "gran pijo". I curiosament, d'aixó n'hi ha molt entre els que van de més d'antitot i d'megaenterats. En conec uns quants i unes quantes. No se sí ERC serà socialista segons el que tú entens per socialisme pero, malgrat les decepcions que probablemet ens provocarà a tothom, és millor tenir-la al centre del debat polític català que no els de sempre. O no?
Sindicat Terrassa