Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : fòrum 2004 : especulació i okupació
Fotut 2004 i el vial orpesa-cabanes.
02 des 2003
Be, si algú no sap què passa amb el vial orpesa-cabanes pot consultar el que s'ha publicat a l'indymedia o en www.gecen.org. En quan al fòrum 2004, el mateix, en indymedia es publiquen prou noticies.
Ara be, el que pot ser no es sapiga és que compartim l'empresa constructora del vial i de l'edifici del fòrum: NECSO.
En la pàgina web de NECSO trobem que "La Unión Temporal de Empresas (UTE) creada por Necso, Dragados y Agrupación Guinovart construirá el Edificio Forum en Barcelona, organismo dependiente del Ayuntamiento de la ciudad, por un importe de 26,1 millones de euros.
Necso señaló que el plazo para la obra es de 13 meses y consistirá en la cimentación y estructura Edificio Forum, principal instalación del Forum 2004."
Doncs això, una multinacional que oficialment diu ser de les més respectuoses amb el medi ambient, no és més que la responsable de desfer la terra. De fet a castelló amb el tema de l'arrasament del desert de les palmes, fins i tot, Acciona, el grup empresarial al que pertany NECSO, va haver de publicar que "Para reducir el impacto medioambiental de las obras, se han previsto diferentes medidas de revegetación, plantación de árboles y arbustos característicos de la zona y trasplante de especies afectadas."
beni2.jpg
:La terra no està en venta:

Comentaris

Re: Fotut 2004 i el vial orpesa-cabanes.
02 des 2003
La Federació d´associacions de veins de Barcelona ha anunciat definitivament que es disvincula del Fòrum de les cultures. Un encert!
Sindicat Terrassa