Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Fotos de la lluita contra la carretera cabanes-orpesa
01 des 2003
Fotografies de la tarda del dilluns 1 de desembre on trenta persones aturen la màquina que treballa en la construcció de la carretera Cabanes-Orpesa. També la podriem anomenar Marina d'Or-Aeroport.
112_1286.JPG
Les comarques de Castelló solen pasar desapercebudes a la premsa estatal o internacional a no ser que sigue per a relacionar-les amb algun assassinat o amb les vacances d'algun president de govern. Darrerament també eixen a les propagandes televisives i a les tanques publicitàries peninsulars per la persisten campanya propagandistica de Marina d'Or la nova ciutat que naix al terme d'orpesa desecant les marjals. Aquesta ciutat està totalment recolzada des de la màfia local encapçalada pel cacic-president de la diputació i seguida per tot un seguit d'empresaris i polítics.
Aquesta carretera vol passar per una part del paratge natural del Desert de les Palmes. Per eixa zona ja va haver un incendi fa tres anys. Juntament açò entre Marina d'Or i el Desert volen fer un Parc temàtic, També volen urbanitzar la zona de torrelasal que és limitrofe amb el parc natural de cabanes-torreblanca, a l'altra banda de les muntanyes volen fer un aeroport que mai utilitzarem la gent d'ací.
Com veieu tenim molts motius per a moure'ns als que cal afegir la construcció de més camps de golf i projectes d'urbanització a la costa (perquè penseu que necessiten el PHN), la possible apertura de més mines d'argila, el parc eolic de Castellfort i la construcció de la Presó al municipi de Albocacer. Si afegim els atacs a la llengua i la cultura, el feixisme mediàtic... no acabariem la llista.

Demà tornarem a aturar les màquines.
112_1287.JPG
112_1288.JPG
Mira també:
http://www.gecen.org

Comentaris

Encadenant-se per aturar la màquina
01 des 2003
112_1289.JPG
Cal recordar que les obres ja van ser aturades pel jutge fa uns anys i s'han reanudat sense cap permis. En aquell temps també va haver qui se va posar enfront de les màquines.
A la zona podem trobar espècies endemiques d'aquesta vall, fonts, i molt a prop el castell de miravet, que podeu veure a la tercera foto.
112_1290.JPG
112_1296.JPG
Al desert n'hi han pins per a regalar
01 des 2003
112_1298.JPG
Per aquesta pinada passarà la carretera.
112_1300.JPG
113_1302.JPG
Els picolos s'esperen a què se'n vage la premsa per demanar la documentació
01 des 2003
113_1304.JPG
A pesar de la ilegalitat de les obres, els picolos no actuen per aturar-les, però si que s'esperen a què se'n vage la premsa per a demanar la documentació a la gent encadenada, això si de bon rotllo. Duran la pancarta de la propera mani contra la presó del Maestrat?

Seguirem informant.
Re: Fotos de la lluita contra la carretera cabanes-orpesa
02 des 2003
estamos ahi con ustedes
Re: Fotos de la lluita contra la carretera cabanes-orpesa
02 des 2003
anim mcompanys ke ens som mes dels ke creiem no esteu sols ni molt menys ¡¡¡¡¡¡¡
ama lurra seta amb bosaltres adeu adeu adeu

el follet del desert.
Re: Fotos de la lluita contra la carretera cabanes-orpesa
04 des 2003
crec que hauriem de fer una manifestació contra aques pprogres destruciu que estan duent a terme en les comarques de la provincia

NO a la presó

No al vial Orpesa-Cabanes

No a les mines d'argila

No més camps de golf
....

A veure si s'adonen que no som cap abocador
Re: Fotos de la lluita contra la carretera cabanes-orpesa
05 des 2003
Amunt xicons!
força des de la comarca de l'Horta. les comarques del nord es convertiran en un altre alcant si no hi gnet amb consciència per aturar les barbaritats.
salut!!!!
Sindicat Terrassa