Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Hem aturat les obres del vial Cabanes-Marina d'or!
01 des 2003
Després de dos anys des de l'última aturada de les obres de la carretera cabanes-marina d'or, els veïns i les veïnes del desert de les les palmes, ecologistes i altres col·lectius hem aturat de nou la construcció del vial.
Malgrat que el desert de les palmes és un paratge natural protegit per llei, malgrat la gamba de miravet (especie única en el món) i les coves del barranc, malgrat la forta oposició a aquest projecte desarrollista sense cap criteri de sostenibilitat medi-ambiental,...NECSO,una de les empreses més reconegudes estatalment pels atemptats ecològics com ara Rialp o Itoiz, amb la complicitat de la COPUT, la Conselleria de medi ambient i la Seprona, han entrat en el Desert de les Palmes arrasant amb tot el que es troben per davant.
Tot i això la resistència s'ha fet sentir i un grup d'unes 30 persones han pujat fins a la font de miravet per mostrar el seu rebuig. Tres persones s'han encadenat a la retroescavadora obligant a parar l'obra.
Després un altre grup de gent han aturat un camió que estava treballant ja al bellmig d'un dels espais amb més valor ecològic de la plana.
Davant la passivitat d'una Guardia civil irreconeixible en el tracte amb els concentrats, la protesta ha seguit fins a les 18:30 de la vesprada.
Si alguna cosa ha quedat clara es que açò sols és el principi, demà continuarem aturant les obres fins a la total retirada de la subcontrata de NECSO.
La terra no està en venta!!!

Comentaris

Demà tornem a aturar-les
01 des 2003
Doncs això, ens veïem a les 8:00 del matí a la font de miravet i allí estarem fins que les màquines no abandonen la construcció del vial.
Endavant amb la lluita!
Sindicato Sindicat