Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Mostra el teu rebuig contra el desallotjament de les Naus
01 des 2003
Carta de protesta per enviar 'on line' a la regiduria de Gràcia contra el inminent desallotjament de les Naus.
Volem expressar la nostra indignació i desacord amb l'ordre de desallotjament del C.S.O. Les Naus per ser enderrocat i subhastat per una gran immobiliària. Un centre social de gairebé 10 anys de funcionament, que es troba entre els llocs més destacats de Barcelona quant a creació artística i política, mereix ser tractat amb el mateix respecte i dignitat amb que ha format i enriquit humanament a tanta gent mitjançant trobades, tallers, concerts, assatjos i centenars d'activitats que es pretenen esborrar d'un cop de ploma amb un desallotjament brutal, sense avisar dia ni hora, usant la força policial. Un lloc així ha de ser recolzat, o almenys deixat en pau, no desallotjat, i molt menys d'aquesta forma.

Ens solidaritzem contra la injustícia que pateixen els nostres companys i companyes que, per l'únic fet de defensar un món de creació artística fora del circuit comercial, que no funciona per diners, semblen incomodar enormement a les élits que promouen la cultura de la pau del vencedor que obliga a callar als vençuts i vençudes.

Vostès estan a temps de revertir aquesta situació. Els exhortem que ho facin.

- Per enviar desde la secció campanyes a la web de les Naus: <a href="http://sindominio.net/lesnaus";>http://sindominio.net/lesnaus<;/a>
Mira també:
http://sindominio.net/lesnaus/ajuda/regidor.php
Colera camping CNT