Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Moren tres iraquians vinculats a la resistència
30 nov 2003
Tres iraquians han mort avui diumenge sobre les 16:00 hores (les 14:00 a la península ibèrica), suposadament per l'explosió d'un explosiu mentre el col·locaven al costat d'una carretera utilitzada per combois militars nord-americans a la regió de Hawija (50 quilòmetres a l'oest de Kirkuk), segons ha informat la policia sota autoritat nord-americana.

Notícies com aquesta, sobre els morts en les files de la resistència o sobre la repressió a la població iraquiana, es tenen poc en compte. Fa sis mesos que Bush va dir que la guerra havia acabat. I com que ja no hi ha guerra, fins a la TV-3 en els seus infomatius diu que les accions armades de la resistència iraquiana contra les tropes invasores, són accions de terroristes, en referència a la mort dels militars espanyols.

A les ràdios dels països àrabs molts interlocutors iraquians diuen que els EUA són els terroristes i narren en primera les vexacions a les que són sotmesos. No hi ha gaire informació, pq els canals estan tallats i no hi han observadors independents, però la realitat demostra que els EUA, UK, EE han envait i ocupat l´Irak, però que no han guanyat cap guerra. Estan fent d´aquest país una nova Palestina.

FORA LES FORCES D´OCUPACIÓ
NO MÉS SANG PER PETROLI

Comentaris

Re: Moren tres iraquians vinculats a la resistència
30 nov 2003
En acciones de represalia de los ejercitos de la coalición terrorista internacional, liderada por los criminales, Bush, Blair y Aznar, han sido asesinados 46 iraquies en Samara, cerca de Tikrit.

Despues de una emboscada contra un comboy de los terroristas de Halliburton y compañia, estos se han lanzado a la destrucción y bombardeo masivo de viviendas de la zona.

¡¡Abajo la coalición terrorista ppetrolera!!

¡¡Viva la resistencia de los pueblos contra el fascismo energético!!
Re: Moren tres iraquians vinculats a la resistència
30 nov 2003
Que se pudran los 3 putos moracos estos, no me ha gustado nunca BUSH y no me gusta que AZNARIN sirva al imperio BUSH, pero despues de la matanza de nuestros patriotas, ESTA GUERRA YA ES NUESTRA..

Que se pudran en el puto infierno por hijos de puta ,por moros y por salvajes.

¡¡¡ VIVA ESPAÑA !!!
Re: Moren tres iraquians vinculats a la resistència
30 nov 2003
La resistencia iraquiana no son mes que iraquians que veuen que el seu poble, el seu pais, la seva terra han estat agredits per gent que l'unic que volen es saquejar el territori pel morro.I es totalment logic que vulguin defensar el seu pais i que ho fagin.Que s'esperaven els terroristes internacionals encapçalats per Bush? Ser rebuts amb honors i amb cativa vermella mentre ells massacren a la poblacio? De veritat, no se de que es queixen.
Re: Moren tres iraquians vinculats a la resistència
30 nov 2003
AL FATXA: Perque no t'allistes a l'exercit espanyol i te'n vas alla a Iraq, a servir al gran capital?Aviam si et maten alla ( que aquesta sera la teva feina, assassinar i ser assassinat), i aixi un feixista menys?Fill de puta. Per cert, sent espanyol com ets, ets mig moro. O es que et penses que cap del teus avantpassats no van tenir res amb els musulmans que van estar aqui prop de mil anys? Lo dit, lo teu es la legion, a Iraq, i que et donin el teu merescut aquests moros que tant estimes, jejeje.
Re: Moren tres iraquians vinculats a la resistència
01 des 2003
"amb els musulmans que van estar aqui prop de mil anys"

Amb el matís -o precisió "historicista"-, següent no pretenc per res invalidar el fons de la crítica que fa stop de la potada del "patriota matamoros", ni tan sols el gruix de l'argumentació que fa referència al mestissatge racial, i -això ho afegeixo jo- cultural, que hem heretat, en diverses proporcions, tots els habitatants i pobles de la ribera mediterrània i d'altres habitants i pobles pròxims de l'interior.

Parlo de memòria i a grans trets, però crec que "aquí" a Barelona, per exemple, la presència (o dominació) musulmana no va arribar als 100 anys, crec. En molts d'altres llocs més septentrionals, s'hi aplegaren molts dels que en fugien i que amb prou feines van arribar a conéixer els "moros" ans com a atacants i saquejadors.

A la part més meridional dels Països Catalans, la presència, culturalment enriquidora, dels musulmans no va anar molt més enllà dels 400 anys, em sembla.

A les zones on més temps hi van ser, al terç meridional de la península -al-andalus per entendre'ns-, els llocs que més es van poder enriquir amb el seu llegat cultural, podríem parlar d'uns 800 o 900 anys de convivència i per tant de mestissatge racial, el menys rellevant però, i cultural, el més profitós.

...

Aleshores vingueren a imposar-hi un domini, ara els que venen ho fan per compartir un mateix esforç de convivència i supervivència amb totes nosaltres.Són LES INTENCIONS -de domini, d'imposició...; de convivència, d'integració, de respecte, de compromís...- i no l'ORIGEN el que cal valorar d'aquelles persones que amb nosaltres volen conviure aquí i arreu del món.

Benvinguts!
Colera camping CNT