Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : immigració
Crimina Concentració a Girona contra l'extradició de Youb Saoudi i Mohamed Benaboura
30 nov 2003
Una setantena de persones s'han concentrat diumenge al matí davant de la Subdelegació del Govern de Girona per demanar que no sigui concedida l'extradició per al company de Banyoles Mohamed Benaboura i el de Salt Youb Saoudi a Algèria.

En el manifest que s'ha llegit i en les consignes que s'hi han cridat s'ha demanat també l'arxiu de l'Operació Estany que continua oberta en el Jutjat Central d'Instrucció núm.1 (Audiencia Nacional) i manté amenaçats de presó dos companys de Banyoles (Ali Kaouka i Djamel Boudjelthia), un d'Olot (Mohamed Nebbar) i un de Barcelona (Mohamed Tahraoui).

Tal com ja hem informat al sud, des de les entitats que formen part de la Plataforma Aturem la Guerra de Girona s'ha engegat des de fa unes setmanes una campanya per evitar les extradicions dels dos companys de Salt i Banyoles.

Malgrat les documentacions aportades per les defenses que posen en evidència la situació de refugiats al nostre país d'en Youb i en Mohamed i el perill que corre la seva vida en cas de ser retornats a Algèria, el govern manté de moment la intenció d'extradir-los. Cal subratllar que després del procediment a l'Audiencia Nacional, serà el govern espanyol a través del Ministre de Justícia qui tindrà l'última paraula sobre la qüestió.

La campanya contra les extradicions tornarà a sortir al carrer a Girona en la manifetació del proper diumenge 14 de desembre
Mira també:
http://www.elsud.org
Sindicato Sindicat