Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
PSC i la burgesia
29 nov 2003
Qui ha dit que el PSC no representa la burgesia ?
Em fa una certa gràcia alguns partits polítics que argumenten conra CiU perquè és el partit de la burgesia (correcte) tot defensant el pacte amb el PSC, que se suposa que no ho és. I em podeu dir per quins set sous el PSC no pot ser considerat un partit de la burgesia (o controlat per la burgesia) ? No cal que m'esfroci gaire a explicar quants dels seus dirigents són treballadors o fins i tot venen de família treballadora, no ? Pocs, molt pocs. I sabeu quina proporció de gent de classe treballadora els vota a ells i a CiU ? Us sorprendrieu.

Que el PSC algun dia representés a alguns sectors de la classe treballadora podria ser. Però em sembla que anem arrossegant el mite no sé ben bé amb quin objectiu.

El PSC i CiU, ara com ara, representen els mateixos interessos. És una evidència palmària !!!

Comentaris

Re: PSC i la burgesia
29 nov 2003
Totalment d´aocord, si mireu els programes electorals de CiU i PSC-PSOE, us semblaran fotocòpies, kina política d´infraestructures té el PSC-PSOE? doncs ja us ho dic, la mateixa de CiU: TGV, eix Vic-Olot, la mateixa ambigüetat sobre el P.H.Nazi-onal...etc tot al servei del gran capital, i kina política sobre ocupació té el PSC-PSOE? flexibilització del mercat laboral, foment de la temporalitat i, en conseqüència, de la precarietat del treball...etc, tot al servei del gran capital; i kina política nacional té el PSC-PSOE? doncs la mateixa ke CiU, regionalisme estèril (ke passa amb la resta dels Països Catalans), poc o nul atreviment en fer una llei del català prou forta com per intentar col.locar el català en una situació de predomini (únic camí possible per al futur de la nostra llengua), amb la mateixa por a una suposada fractura social ke els fés perdre poltrones i bon feeling amb la burgesia espanyola, tot al servei del gran capital; i kines són les mesures represives ke defensa el PSC-PSOE? les mateixes de CiU, legislació antiterrorista, dispersió de presos polítics, defensa de les extradicions, potenciació de polítiques penitenciàries ke l´únic ke fan és deteriorar encara més la situació a les presons amb més massificació, malalties...etc, PROU!!! PSC i CiU són el mateix, ki s´atreveixi a kualificar al PSC-PSOE com a partit d´eskerres caurà sobre ell/a el pes de la crua realitat i el pes de la història, els sociates són la pitjor espècie ke ha donat el món de la política, són la cosa més falsa ke existeix, van ser els màxims artífex de la desmembració de la resistència antifrankista a tot l´estat ecs-panyol després de la mort de Franco, han estat tan impulsors de la repressió contra el Moviment Català d´Alliberament Nacional i contra el Moviment Basc d´Alliberament Nacional, així com de tota la dissidència política, no ens hem d´oblidar ke els GAL, les detencions, tortures i empresonaments d´independentistes catalans del 1992...etc van ser en l´etapa de governs del PSOE i dissenyades per la cúpula d´akest sinistre partit, van ser múltiples les accions de repressió indiscriminada i de guerra bruta contra tota la dissidència política les ke es van dur a terme en akells negres anys, i per si a algú li keda algun dubte, només cal ke recordi les paraules d´un dels membres històrics del PSOE fa dos dies defensant i enaltint la guerra bruta contra l´independentisme basc i, en conseqüència, contra tot moviment ke posi en perill la maleïda unitat de la "santa patria española"
Re: PSC i la burgesia de Reus, privatitzen l'Ajuntament
29 nov 2003
La creació de societats anònimes municipals ha estat la fórmula amb la qual l'Ajuntament ha garantit la prestació de serveis públics amb criteris d'eficiència i de qualitat. Una fórmula innovadora en el sentit d'aplicar a la gestió pública criteris de gestió empresarial.

Una fórmula que des de l'Ajuntament s'ha assumit amb autèntica convicció política i amb el suport de tots els grups municipals. I que ha permès al sector públic local configurar-se com un agent actiu d'intervenció en l'economia de la ciutat.

La constitució del grup empresarial INNOVA és una nova aposta en aquest camí de racionalització i optimització.

En primer lloc, suposa millorar la gestió de les societats existents amb l'establiment de sistemes de treball comuns i la constitució d'un grup amb una important capacitat financera.

I en segon lloc, ha de permetre emmarcar l'activitat de les societats anònimes en una perspectiva de grup que asseguri una visió estratègica de ciutat. És a dir, que permeti refermar la funció de les SAM com a peces bàsiques per a l'execució d'una política de progrés, no únicament com a instruments de gestió.

Una perspectiva estratègica de ciutat que és alhora una perspectiva estratègica de territori, en el sentit d'exportar, des de Reus, experiències que puguin estendre el progrés a altres localitats.

Novament, des de l'Ajuntament s'ha posat en funcionament un instrument innovador —INNOVA és el primer hòlding municipal de l'estat— al servei del desenvolupament socioeconòmic local.

http://www.reus.net/ajuntament/presadeposesio/index.html
Sindicat Terrassa