Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Volen desallotjar l´Hamsa (Bcn)
28 nov 2003
Aquí teniu el dossier informatiu sobre la situació del CSOA Hamsa (Sants), que tres dies després de la farsa judicial (no van poder defensar-se en el judici perquè per fer-ho havien de pagar 6.000 euros, ni más ni menos) ja va rebre la sentència condemnatòria. Ara només falta esperar la data del desallotjament, que no tardarà gaire en arribar... Estigueu atentes a les movilitzacions...

Comentaris

Re: Volen desallotjar l´Hamsa (Bcn)
28 nov 2003
No al desallotjament de l'Hamsa!!!
L'ONADA REPRESSIVA CONTRA CASES I CENTRES SOCIALS
OKUPATS ARRIBA A L'HAMSA

Sentència en contra de l'Hamsa.

Esperem la data del desallotjament.



A principis d'octubre d'enguany, ens ha arribat a l'Hamsa una nova demanda judicial que pretén, d'una vegada per totes, acabar amb el projecte de Centre Social Okupat i Autogestionat (CSOA) que provem de tirar endavant des de fa més de 7 anys. Davant d'aquesta nova amenaça, no gaire inesperada i sembla que definitiva, ens hem plantejat des de l'assemblea del centre social compartir tot un seguit de reflexions, que nosaltres sentim importants, amb tota aquella gent que pot sentir propera i necessària l'existència d'espais autònoms i antagonistes a la misèria de vida que aquesta societat ens ofereix.

Després de setmanes parlant-ne, hem considerat prioritari, més que el buscar estratègies per a trobar vies que permetessins salvar l'espai físic de l'Hamsa, el defensar el projecte polític, social i de vida que des d'espais com l'Hamsa provem de construir quotidianament. Explicar el per què creiem que gran quantitat dels espais col·lectius que ens hem resapropiat durant aquests anys es troben en perill de desaparèixer i el que això pot representar pel desenvolupament de les nostres lluites. I tot això, no només com una realitat que afecta a les okupacions, sinò dins d'un contexte més general de retallada contínua de llibertats, d'increment de mesures de control social i de caire repressiu, i de precarització gradual de la vida de capes cada cop més amples de població.

Alhora, fem una crida a la solidaritat activa en la defensa dels nostres projectes de vida col·lectius, cercant cada qual des del seu àmbit mecanismes que visibilitzin el conflicte social que es viu en els nostres barris, pobles i ciutats; conflicte sistemàticament aïllat i silenciat pels que creuen tenir el poder de decidir sobre les nostres vides.

per a més informació:
http://www.csoa-hamsa.tk
Sindicat Terrassa