Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
LA INTERSINDICAL-CSC TITLLA D’INJUSTA, VIL I AUTORITÀRIA LA NOVA LLEI SOBRE SEGURETAT SOCIAL
28 nov 2003
COMUNICAT DE PREMSA

LA INTERSINDICAL-CSC TITLLA DâINJUSTA, VIL I AUTORITÃRIA LA NOVA LLEI SOBRE SEGURETAT SOCIAL

La llei aprovada a les âCortesâ? sobre Seguretat Social en la qual, en un dels seus articles es prohibeix a les comunitats autònomes complementar les pensions més baixes, des de la INTERSINDICAL-CSC la qualifiquem dâinjusta, vil i autoritària.

Ãs un acte injust, doncs a banda de mantenir una flagrant injusticia
com és continuar amb les miserables pensions mínimes actuals, nega la possibilitat de millorar-les, encara que ben migradament a nivell dâautonomies.

Cal recordar que el Tribunal Constitucional va reconèìxer la competència de les Comunitats Autònomes per complementar les pensions no contributives.

Ãs un acte vil quan sâestà apelant a drets individuals, igualtat i solidaritat per justificar una mesura injustificable.
A més a més es menteix clarament quan resulta que els esmentats complements no surten de la maleïda âcaixa únicaâ? de la Seguretat
Social sinó dels pressupostos de cada autonomia.

Ãs un acte autoritari en el to normal que sembla ser la marca fàbrica de lâactual âgobiernoâ?. Sembla com el Pla Hidrològic, decretazo,â¦

Ãs evident que per âellsâ? no té cap importància que molts pensionistes catalans vegin reduïdes les seves pensions per un IPC més alt. Que cada vegada força pensionistes catalans passin al segment social dels âexclososâ?.

Demanem al govern català que fent el que calgui passi pel damunt
dâaquesta llei i complementi el que calgui, o sigui molt per sobre dels imports actuals, les pensions mínimes per tal dâarribar a uns imports âdignesâ?.

Una llei injusta, vil i autoritària no sâha de cumplir !!
Mira també:
http://www.intersindical-csc.org
Sindicato Sindicat