Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Transports públics, transports gratuïts!
27 nov 2003
L’assemblea interuniversitària de Barcelona (UAB, UB, UPC i UPF) està portant a terme durant aquests mesos una campanya per aconseguir un transport públic a l’abast dels i les estudiants. Es demana la gratuitat dels transorts públics per tal que no suposin una càrrega més per a les malmeses economies dels i les estudiants.
Actualment existeixen certs descomptes per determinats col.lectius, com és el cas de la T-Jove. A part de ser descomptes molt reduïts només és vàlid per als menors de 21 anys. El súmmum de la hipocresia de les empreses de transports públics i les administracions arriba amb la T-Forum, que permetra unes grans reduccions de preus en transports per a aquells que vagin als espectacles del Forum 2004.

Una de les accions de la campanya és la recollida de firmes entre l’estudiantat; aquesta recollida està sent massiva ja en els primers dies de la campanya.



Ja s'han recollit més de 4000 signatures entre les diferents universitats de Barcelona. La campanya ha estat rebuda amb gran interès per l'estudiantat de la UPC, UPF, UAB i UB. Si encara no has signat busca'ns al teu centre o enviens un correu a: transports ARROBA coordinadora.net

ELS ESTUDIANTS NO SOM MILIONARIS! TRANSPORT PÚBLIC GRATU�T!
Mira també:
http://www.coordinadora.net/imatges/transports.jpg

Comentaris

Re: Transports públics, transports gratuïts!
27 nov 2003
Re: Transports públics, transports gratuïts!
28 nov 2003
els transports públics ja són gratuïts, és questió de voluntat (o de necessitat).
Re: Transports públics, transports gratuïts!
28 nov 2003
Per que no ens deixem de corportaivismes i defensem els drets per tothom no com a privilegis per una casta d'escollits o un gremi qualsevol, sino com a dret per a totes les persones.

Em sembla perfecte la demanda però no l'aturaria als estudiants i crec que vosaltres tampoc ho haurieu de fer, molts precaris, aturats, jubilats, miserables, marginats, pobres, immigrants...tenim el mateix dret que vosaltres i ho haurieu de dir. Prefereixo les protestes dels aturats francesos que van fer aquesta mateixa demanda per la gratuitat del transport públic, però no únicament pels aturats, és a dir ells, sino per totes les persones d'aquell estat en situació de precarietat absoluta. I ho van aconseguir.

Mirem més enllà del nostre cercle o el cercle acabarà esclafant-nos.
Sindicat Terrassa