Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Jornada de Solidaritat a les Cotxeres de Sants
26 nov 2003
El proper dissabte 29 de novembre, el jovent independentista de Sants ha organitzat tota una jornada dedicada a la Solidaritat entre els pobles, que es farà a les Cotxeres de Sants
cartellsolidaritatsants.jpg
El jovent independentista de Sants ha organitzat tota una jornada dedicada a la Solidaritat entre els pobles, que es farà a les Cotxeres de Sants. La jornada començarà a les 16.00 hores amb xerrades sobre Cuba i Palestina (17.30h). a partir de les 19.00 hores hi actuarà un cantautor de Nicaragua, i a les 20.00 del vespre el Concert amb DEPT. , La Caixa Fosca i Karadzus.

Comentaris

Re: Jornada de Solidaritat a les Cotxeres de Sants
26 nov 2003
Les JERC el jovent independentista de Sants?? JUA! JUA! JUA!

Per damunt de bords i lladres,
per damunt de tots els pactes
per damunt de botiflers,
per damunt de tot viurem!

Al Tall
Manipuladors!!!
27 nov 2003
Què vol dir això del jovent independentista de Sants? Se us en va una mica la castanya, no? Sabeu perfectament que no us mengeu un "torrao" al barri i que tant l'independentisme de base com altres moviments socials arrelats a Sants no ténen res a veure amb vosaltres, siusplau no intenteu confondre a la gent.
I per cert com és que sou els únics a qui deixen fer concerts a cotxeres? Si no som les joventuts d'un partit de l'ajuntament no tenim dret a utilitzar un espai municipal?
AH! un altre tema, els colors de la ikurriña estan invertits!
Indymedia és un espai pels moviments socials de base, crec que no és el vostre lloc.
Convido a tothom a no anar a aquestes jornades de propaganda, perquè no són de res més.
la bandera palestina esta mal dibuixada
27 nov 2003
basicament molt mal dibuixada
Re: Jornada de Solidaritat a les Cotxeres de Sants
27 nov 2003
Sou, la gent d'Esquerra (Joves i no tant joves) patetics.
Puc no coincidir en aspectes politics amb els companys i companyes independentistes del nostre barri, pero en el treball conjunt i en l'unitat d'acció estem en el mateix terreny.
Vosaltres sou uns oportunistes i al barri tothom ho sap, la poca gent honesta que milita amb vosaltres el millor que podia fer es buscar nous companys de viatge.
Segur que si els vostres "Popes" tocan poder, que el tocaran, continuarem patin les vostres campanyes propagandistiques pagades amb diners publics.
Salut.
Re: Jornada de Solidaritat a les Cotxeres de Sants
27 nov 2003
suscribo cuanto acaba de decir el compañero Anarquista de nuestro barrio.

Salud y Anarkia
Re: Jornada de Solidaritat a les Cotxeres de Sants
27 nov 2003
Tothom te permís per llogar cotxeres de Sants sempre i quan es comprometi a acabar el concert a les 23:00. Evidentmen a ningú li surt a compte pagar 100 talegus, per llogar cotxeres i acabar a les 11. Però sembla que aquest jerkis no van curts de calers...
Per cert, que opinen els vostres papes sobre Cuba? El mateix que sobre el socialisme, oi oportunistes?
Re: Jornada de Solidaritat a les Cotxeres de Sants
27 nov 2003
Sembla que us molesta molt que la JERC organitzi "Jornades de Solidaritat entre Pobles". Si tant malament us sembla i tant us emprenya, perque no us monteu unes vosaltres i deixeu de queixar-vos?

A Sants hi ha de tot i aixó és bó, pero vosaltres preteneu decidir qui pot i qui no pot ser-hi. Aquestes "Jornades de Solidaritat entre Pobles" són positives, o no ho són? És molt senzill. Suposo que us semblaràn positives, i que us ho semblen perque malgrat les diferències que hi han tots plegats compartim uns valors i el voler canviar la societat per fer-la més justa per tothom sense discriminacions. Arreu del món i, com és obvi, als Paisos Catalans.

Així que posar-se així amb aquestes jornades només perque les fan les JERC em sembla patètic.
Simplement aixó. Cal ser solidaris també als barris, perque per fer front amb eficàcia al capitalisme explotador i l'imperialisme de l'estat espanyol no ens podem estorbar mútuament amb collonades. Sobretot tenint en compte que Endavant i d'altre gent penja sovint coses i no passa res.
Re: Jornada de Solidaritat a les Cotxeres de Sants
28 nov 2003
Per el defensor de les JERC.
No "despistis", la critica i la desqüalificació no es per la solidaritat, si no per qui organitza l'acte i com el presenta i divulga "el jovent independentista de Sants". De que textranyes?, jo no soc "indepe" pero comparteixo la sensibilitat per aquest tema, i em sembla un insult que intenteu capitalitzar la lluita de tots els joves independentistes del nostre barri.
Assumeix l'error, demana disculpes, almenys pel redactat de la convocatoria, i no busquis mes fantasmes.
Salut.
Re: Jornada de Solidaritat a les Cotxeres de Sants
29 nov 2003
Un 10 per les JERC de Sants.

Si un conglomerat d'organitzacions minoritaries i marginals és consideren amb el dret d'autoanomenar-se Esquerra Independentista perquè no haurà de poder-ho fer l'organització independentista juvenil amb més militants i amb més activitat arreu del territori? Organització juvenil relacionada amb un partit, ERC que ha tret més de mig milió de vots, segurament ho justificareu dient que és perquè la gent està manipulada i no han vist que l¡autèntica esquerra independentista i revolucionaria(juajuajua) sou vosaltres. Fins ara era dels que pensava que en moltes coses podiem anar junts, que podiem compartir objectius... però com que l'únic que heu fet sempre es fotre'ns a parir a partir d'ara se me la bufa molt com us vagi, que si no us enganyeu molt veureu que l'únic que passarà és que les JERC pujaràn i esdevindran (si no ho són ja pel 95% dels joves del païs) l'únic referent del moviment juvenil d'alliberació nacional no sectaris, perquè si sortiu de Sants i mireu la realitat del nostre Païs podreu comprovar que no pinteu re de re.
Sindicat Terrassa