Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaritat amb els companys en vaga de fam a Salónica. (CNT-Palma de Mallorca)
26 nov 2003
Set companys nostres (entre ells dos espanyols) fa més de 50 dies que estan protagonitzant una duríssima vaga de fam per reclamar la seva llibertat. Van ser empressonats el pasat mes de juny arrel dels disturbis que es van produir entre manifestants i cossos repressius durant la cimera de la Unió Europea que es va celebrar a la ciutat grega de Salónica. Els companys van ser empressonats acusats d´actes de terrorisme. El terrorisme pel qual estan empressonats i pel qual poden ser condemnats fins a 19 anys de presó és, segons la policia, haver participat en els enfrontaments entre manifestants i policia, en les destroces contra entitats bancàries i d´haver llançat coctels molotov. Vaja, vaja ni el règim franquista dels darrers anys era tan dur contra els manifestants “violents�. Cac en dèu sempre que hi ha greus disturbis entre manifestants i policia només son uns qui reben càstig per la seva puntual violència. Els manifestants contra aquest contradictori i caòtic ordre polític i socioeconòmic que pateix la humanitat son els únics que acaben humiliats i golpejats, i amb els seus ossos a aquesta instititució que diuen és per reinsertar anomenada pressó. Quasi cap policia golpejador i torturador (que tothom sap com les gasten. Basta recordar la seva brutal actuació a Gènova) rep el mateix tracte per part dels anomenats Estats democràtics i de dret.
El famós i misteriós onze de setembre està servint d´excusa per impulsar l´imperialisme yanqui i la reacció integrista, però sobretot per reduir llibertats i drets socials i polítics als pobles. Molts països han endurit les seves legislacions antiterroristes, criminalitzen als inmigrants i a qui cuestiona l´ordre imperant. Ara el terrorisme ja no son les bandes armades que no miren prim a l´hora de dur endavant la seva lluita, sino també la gent que es manifesta per defensar-se de les moltes agresions a les quals esta sotmesa.
En el capitalisme d´avui dia tot és mercancia i tot val a l´hora de fer negoci a costa de la major part del poble. I fer front de manera directa a aquesta situació et pot dur a ser empressonat i a ser considerat un terrorista. La lluita contra el terrorisme és la lluita contra l´autoritarisme i el capital voraç.

Llibertat per als companys pressos de Salónica, Barcelona i València.

Els murs de les presons no aturaran les ànsies emancipatòries del poble.
Sindicato Sindicat