Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió
ABSOLTS TRES JOVES ANTIFEIXISTES SANTSENCS DETINGUTS EL 12 D’OCTUBRE DE 2001
25 nov 2003
Els tres joves antifeixistes van ser detinguts després dels incidents registrats el 12 d’octubre al barceloní barri de Sants. Els enfrontaments entre la policia i alguns dels manifestants es van saldar amb un balanç de trenta detinguts, set d’ells menors d’edat. Alguns d’ells ja han estat jutjats, i en la majoria dels casos han estat absolts per falta de proves i per la incoherència en les declaracions de la policia.
El judici, que s’ha celebrat avui contra tres joves del barri de Sants, ha comptat de nou amb una declaració plena de contradiccions i d’imprecisions per part de la policia. Davant d’això, el ministeri fiscal ha decidit retirar els càrrecs que pesaven sobre els acusats -desordres públics i atemptat contra l’autoritat amb una petició fiscal de 4 anys de presó per a cadascun d’ells- . Posteriorment, el jutge ha dictat sentència i ha absolt els tres acusats.
Tant els joves com els seus familiars fan una valoració molt positiva del judici. Avui s’ha demostrat que la justícia pot posar a cadascú al seu lloc, en aquest cas absolent a tres joves que l’únic delicte que havien comès és ser antifeixistes.
Les petites victòries, com la d’avui, ens han de fer veure que sí que podem guanyar, i que si seguim treballant en la línia adequada, pas a pas, des de les assemblees de barri, des dels moviments socials de base, i, en definitiva, des del compromís en la lluita per un món més just, no hi haurà res que ens pugui aturar.

Comentaris

Re: ABSOLTS TRES JOVES ANTIFEIXISTES SANTSENCS DETINGUTS EL 12 D’OCTUBRE DE 2001
25 nov 2003
Felicitats des de casa, queda enrere aquest trist episodi i arriba per fi la celebració per aquesta petita victòria judicial.
El 12 d'Octubre, res a celebrar. El 25 de novembre, sí!
Un dels tres detinguts
25 nov 2003
Gracies a la tota la gent ke ens ha mostrat el seu suport, tant familiars, com amics, avui per nosaltres ha sigut un bon dia pero no podem oblidar ke mentre nosaltres hem sigut absolts hi ha molta gent ke per defensar les seves idees esta actualment en preso. Per aixo expreso la meva solidaritat amb els detinguts de grecia i en general amb tots els detinguts i detingudes dels moviments socials.

Gracies a tots. Barcelona sempre antifeixista.
Re: ABSOLTS TRES JOVES ANTIFEIXISTES SANTSENCS DETINGUTS EL 12 D’OCTUBRE DE 2001
26 nov 2003
"Avui s'ha demostrat que la justícia pot ficar cadascú al seu lloc"?!!

Quina justicia? La que empresona dia a dia als nostres companys?

Una mica de coherència en el discurs...
Re: ABSOLTS TRES JOVES ANTIFEIXISTES SANTSENCS DETINGUTS EL 12 D’OCTUBRE DE 2001
26 nov 2003
Evidentment, la coherència és la que tant tu com molts iguals que tu no teniu. És molt cert que la justícia és molt injusta, però precisament amb casos com al d'ahir es demostra que hi ha jutges i fiscals rigorosos amb la seva feina, independentment del sistema en el que estem atrapats, i que sí que hi ha cops que es fa justícia. Tu no en tens ni puta idea perquè ni eres al judici ni saps que a vegades s'han de saber reconèixer les evidències, i en aquest cas tant el fiscal com el jutge han tingut una actitud exemplar.
Està clar que amb el teu discurs, demagògic a més no poder, no arribarem enlloc des del punt de vista intel·lectual. Ho tenim pelut si les nostres argumentacions es limiten a fer demagògia de pati de col·legi.
Apa salut i pensa-hi una mica!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more