Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
mani feixista
25 nov 2003
29 de novembre a les 19h. a la plaça Alonso Agustín de Madrid. Manifestació "POR LA UNIDAD DE ESPAÑA Y CONTRA EL PLAN IBARRETXE". Convocada per Falange i hi han convidat a tots els grupuscles nazis com: MSR, MPC, ESPANA 2000, MEMOCRACIA NACIONAL, FE JONS, CTC, ETC....

ONLY GOOD FASCIST IS A DEAD FASCIST!!!

Comentaris

Re: mani feixista
25 nov 2003
Els grupuscles d'extrema dreta estan proliferant de mala manera a l'estat espanyol. De moment son quatre marginats socials, quatre ignorants dels quals s'aprofita com sempre el feixisme, esperem que no pugin gaire. Lo txungo es que a paisos europeus com França, Austria i Suissa tenen bastanta força.
Per aixo, abans de que aquests puguin arribar als nivells d'aquests paisos, se'ls ha d'aixafar com sigui.
Re: mani feixista
25 nov 2003
Considerem catalans tots els qui viuen i treballen a Catalunya i la consideren la seva llar.
Re: mani feixista
25 nov 2003
La notícia de Saïd és una convocatòria de la mani o una denúncia? Ja n'hi ha prou de fer propaganda gratuïta als feixistes amb l'excusa de denunciar-los!
Per a Pepet
25 nov 2003
La noticia d Said no crec q siga propaganda, no veig als feixistes entrant a indymedia per asabentar-se dels seus actes. Igual q tampoc crec q la gent q frecuenta indymedia i vagi per defendre la unitat d'Espanya.
Hi ha q denunciarlos i anar a per ells!,organitzar boikots, contres,etc... i no amagar una realitat: Q estan ahí.
Canya al feixisme...
Re: mani feixista
26 nov 2003
A mi tampoc m'agrada q penjeu aci els seus actes, i molt menys quan inclus penjen alguna foto d'ells. Vaja, eaxctament el mateix q faria jo per a donar-li difusio a algnua de les meues convocatóries. No creieu?? Aixi q si el q voleu es organitzar alguna contramani o quelcom per l'estil tampoc cal donar la seua convocatória completa, sino només nomenar dia i ciutat, per exemple.

I de fotos d-aquests rucs no en vull vore ni una!!!!
Sindicato Sindicat