Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
nens i nenes
24 nov 2003
El govern de l'estat espanyol deixa sense protecció els menors immigrants en situació irregular.
Amnistia Internacional denuncia 'la vulneració formal i sense precedents' dels drets humans dels menors estrangers sense papers, recollida en una instrucció emesa pel Fiscal General de l'Estat el mes d'octubre.
En aquest document s'estableix com actuar sobre expulsions dels menors estrangers no acompanyats i en situació irregular.
La norma incompleix les obligacions de l'Estat espanyol de protegir els menors i vulnera diversos articles de la Convenció dels Drets del Nen.
Al mes de setembre, el Parlament Europeu va aprovar un informe que també denunciava el desamparament, els maltractaments i la violació dels drets d'aquests menors a l'Estat espanyol.

Comentaris

Ahh, solo es eso....
24 nov 2003
¿Y quien nos protege a nosotros de ellos?, ¿quizas tu?
Re: nens i nenes
24 nov 2003
¿Y quien nos protege a nosotros de ellos?, ¿quizas tu?

ASSNAR, TE PROTEGE ASSNAR...

AQUI NO VENDRA AL QAEDA, PORQUE ASSNAR NOS PROTEJE
Re: nens i nenes
26 nov 2003
de mi no te tienes que proteger, yo sólo soy el resultado y consecuencia de politicas antisociales que desde occidente se han ido aplicando. Si no me quieres, estamos juntos, pues yo tampoco me quiero tener que meter debajo de un camión, llegar aqui a plaza real y que la policia me persiga por ser niñ@ inmigrante, no quiero pasar las noches frías dandome calor esnifando cola, no quiero estar encerrado en centros de protección ni de reforma, atiborrado de psicofarmacos legales, en celdas de aislamiento y continuamente insultad@ y humillad@ por mi condición de niñ@ imigrante,
CUANDO UN@ NO TIENE NADA...
NADA TIENE QUE PERDER!!!
Sindicato Sindicat