Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : especulació i okupació
Caució de 6000 euros perquè l'Hamsa pugui estar representada
21 nov 2003
Aquest matí ens hem concentrat un centenar de persones a Via Laietana en motiu del judici civil que s'havia de celebrar contra el CSOA Hamsa. La Immobiliària Cabrero Dos, S.L., nova propietària, havia interposat una demanda demanant l'aplicació d'un procediment, el judici verbal, i d'una llei, la hipotecària, que no donen cap possibilitat de defensa jurídica a la part demandada, ja que l'únic que s'entra a valorar és la titularitat registral de la finca. La realitat però ha superat a les previsions més agosarades: el jutge, en les qüestions prèvies, sense haver entrat encara en el tema a jutjar, ha disposat que per a poder defensar-nos de la demanda havíem d'abonar la quantitat de 6000 euros (1000000 pts!!!) com a fiança pels possibles danys que se li estan infringint a la propietat mentre no pot recuperar la seva possessió.
Així ho diu la llei i en aquesta quantia el jutge ho ha valorat. A més, en el moment que un membre de l'assemblea ha protestat ha estat expulsat de la sala i, posteriorment, identificat per una possible denúncia per injúries contra l'administració de justícia. Digne d'una peli de terror! L' Assemblea de l'Hamsa ha decidit no pagar aquests diners i el judici ha quedat directament vist per sentència. Així està la justícia i així estan les lleis: per a poder demanar justícia gratuïta ens demanaven una fiança de 6000 euros, per poder defensar-nos 6000 euros, que portem 7 anys de vida en aquest espai no procedeix a valorar-ho, que hi ha més col·lectius afectats no importa; això sí, 4 forgonetes d'antiavalots per a que a la sala només entrin 7 persones. Només falta que els hi agraïm que ens deixin existir. De totes maneres, ja han perdut la capacitat per a soprendre'ns; el tinglao que tenen montat entre benefici econòmic, administració de justícia i poder polític fa tanta pudor i és tan descarat que ens provoquen fàstic i ràbia.
Ara ja només queda esperar la sentència i veure què passarà amb el nostre recurs d'apel·lació. Sabem que de la justícia no podem esperar-nos res, així que el que puguem mantenir l'Hamsa com a Centre Social Okupat i Autogestionat dependrà únicament de nosaltres, de tota aquella gent que sentim necessària l'existència d'espais de creació i lluita que escapin del seu omnipresent control. D'extendre ràpidament la solidaritat, la denúncia i l'acció directa i que els hi suposi un problema deixar-nos sense Les Naus, l'Ateneu de Korneyà, la Calma i tantes altres cases i ateneus i centres socials sota l'amenaça del desallotjament.
Més enllà d'això, fora al carrer hi ha hagut esmorzar i presentació del Gran Joc de l'Oca Busca Casa , un recorregut, real com la vida mateixa, de les peripècies que s'han de passar per trobar un lloc on viure. Un matí bonic si no fos pels de la toga negra, els de la porra llarga i tratge blau, que com no també han volgut estar-hi presents, i els de maletí i tratge i corbata, que no es cansen d'especular amb les nostres vides. A LA JUST�CIA CEGA, EL PODER L'EMBRIAGA!!!�
Assemblea del CSOA Hamsa 18/11/03
Mira també:
http://www.sindominio.net/zitzania/anteriors.php

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more