Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: antifeixisme : criminalització i repressió
Algú sap l'hora de l'acte de diumenge contra la tortura?
21 nov 2003
He llegit que diumenge hi ha un acte contra la tortura en un local de Gràcia (Centre Tradicionarius). Algú sap l'hora? I l'adreça d'aquest local?

Comentaris

Re: Algú sap l'hora de l'acte de diumenge contra la tortura?
21 nov 2003
L'acte és a les 18.00h al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, Travessia de St. Antoni, núm 6. Gràcia, Barcelona

Clam contra la tortura i per la llibertat
Hora: 18:00
Lloc: Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, Travessia de St. Antoni, núm 6. Gràcia, Barcelona
Organitzadors: Alerta Solidària
Acte: Acte Central d'Alerta Solidària en motiu del Judici al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg contra l'Estat espanyol.

És la intenció d'Alerta Solidària donar veu a aquelles persones que hagin patit la repressió política, i per tant, cal donar resò als companys que l'any 1992 patiren la calculada Operació Garzón. A més, i com sempre, en l'esforç d'extendre la solidaritat, Alerta Solidària aprofita tota ocasió per extraure d'un fet concret la denúncia global per tots els cops soferts i així, ser al costat en tot moment de totes les persones represaliades, hagin patit tortures o no, hagin estat empresonades o no, etc.

En l'acte, diverses personalitats i artistes intervindran per fer amena però alhora contundent, aquest acte de reafirmació nacional i de combat, on la protagonista esdevé en primer lloc, la memòria històrica, després el present de lluita, i finalment, el futur, que de ben segur, serà nostre.

Us hi esperem.

Alerta Solidària

TOTES I TOTS CONTRA LA TORTURA
Sindicat Terrassa