Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : criminalització i repressió
[Salonika] Última hora. Madrid. 20:00h
21 nov 2003
Sembla ser que s´han produit 4 detencions a la capital de l´estat aquesta tarda.
El germà de Carlos Martín Martínez, una de les dos persones detingudes durant la Cimera europea de Salònica (Grècia) el juny passat, en vaga de fam i l'estat de salut del qual és crític, ha estat detingut avui juntament amb tres persones més, després que s'encadenessin a la reixa de l'Ambaixada de Grècia a Madrid en suport als vaguistes de fam.

El Grup de Suport de Madrid als presos de Salònica ha explicat que els quatre detinguts, que volien donar una carta a l'ambaixador de Grècia a Espanya en suport als dos espanyols, s'han encadenat a les dotze del migdia a la reixa de l'Ambaixada després de negociacions amb els responsables de la representació grega perquè baixés l'ambaixador a atendre'ls.

Finalment, el diplomàtic no ha baixat a rebre el grup de suport, segons ha assegurat l'organització, que ha explicat que només vint membres acompanyaven els encadenats.

Segons el grup de suport, la Policia "ha escorcollat" tot el grup i poc després s'hi han afegit a les forces policials els bombers.
Mira també:
http://www.alasbarricadas.org
Sindicato Sindicat