Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
ES POT FER ALGUNA COSA!
21 nov 2003
el que hem de fer els moviments socials és no parar de treballar, perquè hi ha massa feina per fer i masses projectes per portar a la realitat, però mentrestant...

Si som madurs i intel·ligents, podem veure que el PSC, ERC, IC i fins i tot EUiA la caguen i no són gens perfectes (des dels primers que pots ser perquè són de dretes, fins als últims que pot ser perquè, donada la situació, no poden fer més), però mentre treballem en el que podem (tampoc al.lucinem del que podem aconseguir) hem de voler la situació menys adversa (jo crec que seria un govern d'"esquerres").

I si penseu que tots són iguals i que aquest sistema és totalment negatiu, el que podríem fer els moviments socials és votar el PP i incitar a que la gent a que voti aquest partit, per tal que la cosa estés pitjor i alguna cosa canviés.

Els que critiquen el govern d'"esquerres"... s'atrevirien a fer això??? Si no ho poden fer és que la seva línia no és tant consistent com volen lluir, ja que no s'atreveixen a anar fins a les últimes conseqüències.

Hem de saber diferenciar les coses i anclar-nos en el purisme i l'idealisme no ens portarà a res.

Penso que a part de treballar socialment per autoorganitzar-nos, hem d'anar a votar i en casos com ara ens hem de moure.

Jo em moc:

www.volemungoverndesquerres.org
Mira també:
http://www.volemungoverndesquerres.org

Comentaris

Re: ES POT FER ALGUNA COSA!
21 nov 2003
I que mes vols, a part de demanar que voti al PP?. Cap cambi es possible si no es construeix la alternativa des de ara i amb vocació de trencar amb tots els models actuals, la impotencia dels que aneu a votar i no sou capaços d'acceptar les regles del "vostre joc" i reconeixer que Azanar es el vostre President i Pujol ho ha sigut durant 23 anys, sou patetics.
En el marc del Capitalisme i de la Democracia Parlamentaria i Burgesa no existeixen espais per la colaboració amb el Sistema. Contineu jugant a legitimar les Institucions i un dia us fotra a la Preso un Lider de les vostres esquerres.
Salud.
No als partits parlamentaris.
21 nov 2003
Prou de dir que PSC és un partit d'esquerres. UN partit que comta entre les seves files amb un corrupte com Sala, amb una persona com Narcís Serra co-responsable de la llei de la patada en la puerta, de l'entrada a l'OTAN, de la primera llei represiva contra la immigració, de la creació dels GAL, etc.
Prou no volem més mentides. Diguem no a les dretes, diguem no als partits parlamentaris!
Re: ES POT FER ALGUNA COSA!
21 nov 2003
i erc, partit botiguer
Re: ES POT FER ALGUNA COSA!
21 nov 2003
Yo trabajo en una tienda y he votado a ERC; trabajo de dependiente con un contrato temporal, no soy un botiguer.
Re: ES POT FER ALGUNA COSA!
21 nov 2003
El comportament de l´ajuntament de Barcelona (PSC,ERC,IC) en relació al tema de les casernes de Sant Andreu és patètic. I aqui es on podeu demostrar la vostra "esquerranositat" i no ho feu.

Si preteneu tenir durant el vostre mandat uns moviments socials dòcils i submisos, al toc que marqui l´honorable o el conseller en cap, aneu molt equivocats.
Sindicato Sindicat