Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Comunicat de premsa de l'Assemblea de resistències al Fòrum 2004
21 nov 2003
L'Assamblea dels moviments socials europeus del Forum social europeu va aprobar la inclusió a la seva agenda de mobilitzacions del recolzament de les accions en contra del Forum 2004.
L'Assamblea dels moviments socials europeus, reunida a Paris a l'acabament del Forum social el dia 16 de novembre, va aprobar la inclusió a la seva agenda de mobilitzacions, del recolzament de les accions que es duguin a terme en contra del Forum universal de les cultures.

D'aquesta manera els moviments socials europeus volen denunciar la utilització abusiva que l'Ajuntament de Barcelona i les altres institucions que promouen el Fòrum 2004 pretenen fer de l'espèrit de Portoalegre.

A l'agenda que s'ha aprovat per aquest any, les mobilitzacions més destacades, a més de l'esmentada, són la jornada del 20 de març (mobilització contra les ocupacions d'Iraq i Palestina) i les que confluiràn en la jornada del 9 de maig contra la Constitució europea.

Recordem que d'aquest ambit - l'Assamblea dels Moviments Socials Europeus - va sortir l'any passat la crida al dia d'accio contra la guerra del 15 de febrer.

La peticio de denuncia del Fòrum 2004 va ser presentada per un espai de confluencia de diversos moviments socials que s'han constituit en una "assemblea de resistencies al Fòrum 2004".

A París també es van iniciar els contactes amb el Consell Internacional del Fòrum de Portoalegre per tal que faci explícit el seu rebuig al Forum 2004.

Comentaris

Re: Comunicat de premsa de l'Assemblea de resistències al Fòrum 2004
21 nov 2003
I després ens venen a menjar el cap amb lo d´esquerres que són els del Psoe, erc, i els d´iniciativa... Partits polítics fora!
Sindicat Terrassa