Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia
Membres de la Plataforma en Defensa de l’Ebre comencen una vaga de fam
21 nov 2003
Membres de la Plataforma en Defensa de l’Ebre comencen una vaga de fam
Deu membres de la Plataforma en Defensa de l’Ebre han decidit començar dissabte una vaga de fam per protestar contra la tramitació del Pla Hidrològic. Avui, el govern espanyol ha ordenat que comencessin les obres a la part de Múrcia. La vaga de fam durarà una setmana i durant aquest temps els implicats només prendran líquids, com ara aigua, infusions i sucs de fruita. La Plataforma ha organitzat activitats per la setmana que duri el dejú, com ara projeccions de films i d’imatges de les manifestacions, un taller de jota i un dinar col·lectiu –que consistirà només en brou, amb solidaritat amb la vaga de fam- que es farà dissabte a Tortosa. Aquest mateix dia tindrà lloc, a l’Auditori Felip Pedrell d’aquesta població, una xerrada informativa, ‘L’Ebre i Europa’, on hi participaran gairebé tots els experts que van ser al debat que es va fer sobre el Pla a Brussel·les i que explicaran quina és la situació actual i quines perspectives hi ha.
Mira també:
http://www.ebre.net
http://www.mma.es/rec_hid/plan_hidro

Comentaris

Re: Membres de la Plataforma en Defensa de l’Ebre comencen una vaga de fam
21 nov 2003
no en donarem nni 1 gota d'aigua de l'EBRE x a regar camps de golf x a qe es diverteixin els rics si es conclou aqet projecte suposu qe el PP deu ser conscient de qe acabaran am el delta i la economia de l'arros!!! Boicotegem el PHN!!!!!!!!! TORNEN TEMPS DE LLUITA!!!!
Re: Membres de la Plataforma en Defensa de l’Ebre comencen una vaga de fam
21 nov 2003
si la gent s'estigués morin x falta d'aigua!!!
pero aixo no es aixi!!!

boicot al plan hidrologico nacional
Re: Membres de la Plataforma en Defensa de l’Ebre comencen una vaga de fam
21 nov 2003
I ens diu la ministra española que tinguem en compte que el 20% de l'aigua anirà a Barcelona per a que tinguem una aigua de "millor qualitat". DEMAGOOOGAAAAA!

NO LA VOLEM L'AIGUA DE L'EBRE ! VOLEM L'EBRE i EL DELTA TAL I COM ELS VOLEN LA GENT DE L'EBRE I DEL DELTA. PROU D'EXPOLIACIÓ DEL TERRITORI! PROU DE CONSTRUCCIONS FARAÒNIQUES NEOFRANQUISTES!

I si comencen per allà baix és perquè no s'atreveixen a tocar un gra de sorra de per aquí dalt. Pretenen una política de "fets consumats". Primer faran -i pagaran $$$- un munt d'obra per allà baix, on no hi trobaran cap resistència, i quan tinguin a tothom d'allà convençut i pendent de l'arribada de l'aigua, iniciaran la reedició de la Batalla de l'Ebre, aquest cop en versió aigualida.

NO PASSARAN!
Re: Membres de la Plataforma en Defensa de l’Ebre comencen una vaga de fam
21 nov 2003
Ja fa uns mesos que uns quants batallons de bulldozers, seguits de la cavalleria i de la infanteria armada, trencaren el Front de Ponent i avançaren considerablement tot seguint fil per randa el Plan AVE Yuppies. Malauradament, Lleida ja ha caigut. Tot i així, es preveu que aviat s'hi desenvolupin focus de resistència.

A hores d'ara, veïns de Roda de Barà ja pateixen les conseqüències de les explosions que preparen el terreny per a l'arribada del 4rt batalló d'excavadores que els obrirà el camí definitiu fins a Barcelona.

A Barcelona es comencen a fer els primers moviments d'encerclament del focus macro-constructor que s'ha fet fort a prop del Besós. La barrera defensiva del tipus mediàtic, nom tècnic TV$$ que hi han parat es preveu que ocasioni molts problemes als assaltants. A més hi ha indicis consistents de que compten amb la col·laboració d'un bon grapat de "quintacolumnistes" que estan fent el doble joc des de la Plaça St. Jaume. Hom diu que segueixen el pla secret Especulorum2004.

Malgrat tot, coneixedor de la seva superioritat pel que fa als mitjans i comptant a més amb la col·laboració directa i interessada de forts aliats internacionals, i amb la neutralitat cínica de la resta, 'el glorioso ejército nacional de la macro-construcción", convençut de la victòria final, inicia els preparatius per obrir un nou front pel sud, el conegut com a Plan HN, sota el comandament del general Florentino al davant de la seva coneguda Legió d'excavadores marca ACME model Perejil 477.
Re: Membres de la Plataforma en Defensa de l’Ebre comencen una vaga de fam
21 nov 2003
"Focus macro-constructor que s'ha fet fort a prop del Besòs". Ostia, molt bé però i el pla del Delta del llobregat, tot el pla d'infraestructures d'aeroport, ZAL, depuradores, potes sud, pol·lígons industrials, terceres pistes, desviament riu....No existim? Tant malament ens hem explicat?

Un dels passos més importants per al PHN és el desviament del riu i la utilització de la zona del Delta per a mercaderies i negocis. No veieu que aquí també estem patint els efectes del PHN i les polítiques hidrogràfiques absurdes? El Delta del Llobregat és el segon delta de Catalunya darrera del de l'Ebre i desapareix.

Sou d'Hipocresia-Serps i continueu fent un anàlisi "ecològica" que s'oblida de l'actuació ecocida dels seus a l'ajuntament? O a que ve aquest silenci sobre el Delta del Llobregat?

Solidaritat amb el Besòs, amb l'Ebre, i amb tots els llocs on es patirà aquest PHN i els seus efectes, no us oblideu que al Delta del LLobregat també, i molt. Aquest ve aquest silenci?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more