Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Aturem els nazis a Bot!
20 nov 2003
El proper dissabte 22 de novembre el grup nazi Juventudes de Resistencia ?ria Española ha organitzat diversos actes en homenatge a Franco i Primo de Ribera a Bot (Terra Alta). Aturem-los!
contra el racisme i el feixisme!!

ni a les Terres de l’Ebre ni enlloc!

El proper dissabte 22 de novembre el grup nazi Juventudes de Resistencia ?ria Española ha organitzat diversos actes en homenatge a Franco i Primo de Ribera a Bot (Terra Alta), coincidint en l’aniversari de la mort del dictador, aquests grupuscles nazis són coneguts per les seues accions contra les llibertats, pallisses contra indigents o immigrants, arribant fins i tot a assassinar. Totes i tots coneixem els efectes de la dictadura feixista, que va sotmetre el nostre poble, tan a nivell nacional com social. Però encara avui molta gent pensa què és millor oblidar i no desenterrar les fosses comunes on hi ha antifeixistes, mentre el Govern Espanyol subvenciona la Fundación Francisco Franco i el repatriament dels voluntaris morts en la División Azul; els fets com els de Castellar del Vallés, els diversos grups d’ultra dreta que que han anat proliferant - com la Plataforma per Catalunya, el Movimiento Social Republicano (vinculat a la llibreria Europa, clausurada per difondre material nazi), Españoles Bajo el Separatismo, la Plataforma España 2000, o el NF de Le Pen a la Catalunya Nord - o aquests tipus d’actes demostren que cal estar alerta per plantar cara al feixisme i el racisme.

Justament enguany fa deu anys que el nostre company Guillem Agulló va ser assassinat per un grup de nazis, en aquell assassinat es va demostrar, una vegada més, la complicitat entre cossos policials, poders polítics i grups neonazis, i avui, els seus assassins, els instigadors i els còmplices continuen al carrer. Des de Maulets, el jovent independentista i revolucionari denunciem aquesta situació de complicitat, que aguditza l’actual retallada de les llibertats que ens ha dut l’onada repressiva del govern del PP. Animem al jovent de les Terres de l’Ebre i d’arreu de les comarques dels Països Catalans a plantar cara al feixisme, marginar-lo i denunciar qualsevol dels seus moviments; com a joves, catalanes i catalans, ens sentim contínuament agredides, aquests tipus d’ideologies totalitàries i violentes ens oprimeixen com a dones, com a homes, com a homosexuals, com a joves, com a treballadors, com a estudiants o com a immigrants.

Demanem que cap ajuntament sigue còmplice d’aquests tipus d’actes, que s’impedeixin i es neguen els permisos, i que es retiren tots els símbols feixistes que encara queden en molts pobles i ciutats com Bot o Tortosa, en cas contrari estaran donant ales al feixisme i al racisme.

Ni un pas enrera contra el feixisme!

El combat maulet continua!

Terres de l’Ebre, 20 de novembre de 2003

[feu córrer aquest comunicat!]

#file_1#

Comentaris

Re: Aturem els nazis a Bot!
20 nov 2003
http://www.aldeavirtual.com/cultura/nazisabotno em deixava l'enllaç a la pàgina web per enviar-li cartes a l'ajuntament de Bot.
Re: Aturem els nazis a Bot!
20 nov 2003
No hi ha res convocat?
Re: Aturem els nazis a Bot!
25 nov 2003
Jo soc de Bot i vaig sentir una profunda ràbia en assabantar-me'n de la concentració nazi que s'hi havia organitzat.

Això no té res a veure amb el poble, hi han muntat tres nois nazis del poble que tothom coneix.

Estem buscant maneres de difondre el problema que tenim al nostre poble per a denunciar-ho públicament i fer accions.

Últimament els joves han perdut la por a dir el que pensen i les parets del poble s'han convertit en un mosaic de pintades antifeixistes, encara que ja el teniem tot infectat de pintades nazis i racistes des de feia mesos i havien passat coses grosses.

Si algú vol posar-se en contacte amb mi per saber més coses, estaré encantada.

S'ha de fer alguna cosa important. S'han de denunciar els fets. La majoria de la gent de Bot, que és un poble de 860 habitants, és gent gran i tenen por o no saben ben bé què passa.

No ens mereixem el que està passant i s'ha de fer alguna cosa.

Estic intentant difondre els fets pe a que no es quedi en una anècdota.

Els neo-nazisme està viu i l'hem de combatre tots plegats.

Qualsevol ajuda o proposta s'agrairà.
Sindicat Terrassa