Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Avantprojecte de Pla Local de Joventut de la CUP de Valls
20 nov 2003
El Col·lectiu d'Unitat Popular presentarà dijous al vespre l'avantprojecte de Pla Local de Joventut al regidor de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Valls Jordi Rius. Aquesta trobada, a instàncies de la CUP, té per objectiu la presentació d'aquest avantprojecte.

L'avantprojecte del Pla Local de Joventut té com a objectiu principal la fidelització de la població jove a Valls, garantint la seva autonomia com a jove, i el seu oci. Contempla també un objectiu transversal, la participació de la població jove en la construcció i desenvolupament de Valls. Diverses línies desenvolupen aquests dos eixos principals.

La creació d’un parc de vivendes de lloguer i compra per a joves al Barri Antic, donar informació i assessorament en compra i lloguer d’habitatges i una política d’avals municipals per a compres i lloguer d’habitatge al Barri Antic ajudarien a garantir l'habitatge al jovent de la nostra ciutat.

L'estudi de filons d’ocupació juvenil a l’Alt Camp, la coordinació i l'ampliació de la oferta formativa professional i una línia d’ajut per a nous emprenedors joves garantirien aquesta fidelització pel que fa al treball i la formació.

Garantir l’oci jove a Valls amb l'adequació de la sala Kursaal com a plaça de concerts, amb programació estable, la creació d'una línia d’ajut per l’obertura d’establiments d’oci jove i la definició d’una zona d’oci jove evitarien que el jovent de la nostra ciutat es desplaci fora del municipi.

És molt important donar un paper primordial als joves en els reptes de futur de la nostra ciutat, acomodar a la població nouvinguda i la revitalització del Barri Antic són objectius essencials per la nostra ciutat.

En línies generals aquest són els aspectes que contempla aquest Avantprojecte de PLJ que ha de poder donar cobertura a tots els pobles de la comarca, doncs el jovent de l'Alt Camp ha de trobar en la nostra ciutat aquells equipaments i serveis necessaris pel seu desenvolupament. El Col·lectiu d'Unitat Popular té programat, també, iniciar aquesta setmana els contactes amb la resta de grups municipals per presentar-los la proposta.
Mira també:
http://www.llibertat.com/cup
Sindicato Sindicat