Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : fòrum 2004
El Fòrum social europeu recolza les mobiitzacions contra el Fòrum 2004
18 nov 2003
L'assemblea dels moviments socials del Fòrum Social Europeu de Paris, va aprovar el dia 16 de novembre incloure en la seva agenda de mobilitzacions la opossició al Fòrum 2004.
L'assemblea dels moviments socials del II Fòrum Social Europeu, fet a Paris, que es va reunir diumenge 16 de novembre, va aprovar incloure en la seva agenda de mobilitzacions la opossició al Fòrum 2004. Al llegir la proposta, la delegació catalana es va solidaritzar amb la gent de Grècia que està preparant les accions contra els Jocs Olímpics d'Atenes.
De les altres mobilitzaciones que es van incloure, les més destacades són el recolzament de la cirda que es va fer des de grups dels Estats Units per un dia mundial de mobilització contrla les ocupacions de l'Iraq i de Palestina el dia 20 de març i la crida a acions contra la Constitució europea, queconfluiran en la jornada europea de mobiltzació el dia 9 de maig.

Comentaris

Re: El Fòrum social europeu recolza les mobiitzacions contra el Fòrum 2004
18 abr 2004
Somos Jaleo Real y estamos en contra de la celebración de este puto evento.Nos invitaron a tocar pero sudamos millas de alegrar esa fiesta con nuestra rumba.
Sindicat Terrassa