Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
SETMANA ANFEIXISTA A LA Universitat de València
17 nov 2003
Durant aquesta setmana la CEPC-UV celebrarà a la Universitat de València un seguit d’ actes per recordar que el feixisme continua sent un greu problema pel conjunt dels Països Catalans i que aquest es manifesta de diferents formes i en molts àmbits.

Així els actes que hi ha previstos per aquesta setmana antifeixista son els següents:

Dimarts 18 de novembre coincidint amb la celebració a Estrasburg del judici contra l’ estat espanyol per les tortures comtesses contra independentistes l’ any 1992 ( anomenada Operació Garzon) es passarà un vídeo explicatiu d’ aquestes tortures i comptarem amb la presència de represaliats polítics d’ aquesta època: d’ una banda comptarem amb la presència de Carles Castellanos, membre destacat de l’ independentisme de l’ època i persona mes buscada per les forces de seguretat espanyoles durant aquesta operació i d’ una altra banda comptarem amb Antoni Infante persona detinguda duran aquesta operació. Cal dir d’ aquest acte , que el degà de la facultat d’ Historia : Jorge Hermosilla Pla, ha prohibit i censurat aquest acte perquè “ no assumeix que un estat democràtic es produisquen tortures�, mostrant un cop mes el talant feixista i autoritari d’ aquest degà amb qui no es la primera vegada que tenim problemes. L’ acte es celebrarà a l’ aulari III de la Facultat de Filosofia.

Dimecres 19 de novembre hi ha previst un dinar popular al campus de Burjassot.

Dijous 20 de novembre es celebrarà una xerrada a l’ aula 512 de l’ aulari Nord del Campus de Tarongers que comptarà amb la presencia d’ un especialista en feixisme, una persona que parlarà sobre el problema del feixisme a la ciutat de València i una altra persona que parlarà sobre el problema del feixisme a la Universitat de València on sindicats feixistes ( fòrum Universitario, UEU ... ) realitzen tot allò que volen amb total impunitat, reben un fort ajut econòmic per part de la Universitat ,es dediquen a boicotejar els actes d’ altres organitzacions... però també de professors que militen a organitzacions feixistes i que continuen tenint una visió feixista del que és l’ ensenyament.


CEPC – Universitat de València
La lluita continua !!!!
Sindicato Sindicat