Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : guerra
Alemanya reforça la capacitat nuclear de l'Estat d'Israel
16 nov 2003
Alemania exporta al estado de Israel submarinos con capacidad de
transportar cabezas nucleares .El periódico los �ngeles Time publica
las intenciones de Israel de transportar cabezas nucleares , esto
demuestra que los submarinos enviados en los años 1999 , 2000
estaban preparado con tecnología especial y que el parlamento
alemán no ha podido desvelar la tecnología de estos submarinos.
Israel posee más de 200 cabezas nucleares.De estos submarinos ha
recibido israel tres y esta a la espera de recibir mas y con estas
cabezas nucleares puede Israel golpear cualquier lugar en el mundo
amenazando la paz y la seguridad en la zona y en el mundo
Os mando el enlace de la noticia publicada en el día 11 de noviembre
de 2003


http://www.jungewelt.de/2003/11-11/016.php

Comentaris

Re: Alemanya reforça la capacitat nuclear de l'Estat d'Israel
16 nov 2003
Aquests alemnays sí que son uns autentics antisemites, sí senyor.
Re: Alemanya reforça la capacitat nuclear de l'Estat d'Israel
17 nov 2003
El problema d'Alemanya avui en dia es la creu del nazisme que encara porta a sobre,tot i haver passat ja mig segle.I ara per ara,la situacio es injusta i absurda:Alemanya encara li esta pagant el "deute" a l'Estat d'Israel.O sigui,una gent que no son els nazis de la II Guerra Mundial li esta pagant a una altra gent que no son les víctimes de la II Guerra Mundial.
No vull semblar antisemita ni res, pero aquest victimisme exacerbat dels jueus avui en dia es perjudicial per ells mateixos.D'acord, l'Holocaust ha sigut una de les tragedies mes grans de la Historia de la Humanitat,tot i no ser la unica, i la Historia general del poble jueu tambe es bastant trista. Pero tornant al tema de l'Holocaust: els jueus van ser les uniques victimes de l'Holocaust? Que hi ha sobre els gitanos,els homosexuals, els comunistes o els simples opositors al règim nacionalsocialista de Hitler? Perque nomes son els jueus que estan rebent honors i beneficis de tota mena per aixo,i fins i tot ara, que estan portant a terme un veritable Holocaust pels palestins des de fa ja 50 anys?
Una cosa que vull dir en defensa d'Alemanya, i es que ha sigut el poble que mes ha après dels seus errors del passat.Pero tampoc cal que fagin penitència per aixo durant la resta de la seva existència.I menys encara passar-li armes nuclears a l'Estat d'Israel,que avui en dia esta portant a terme un Holocaust similar al que van patir ells,entre d'altres,amb Hitler.
Si alguna persona jueva pro-israelita llegeix aixo,li demanaria que reflexiones una mica. Que hi ha del "no mataras" que diu el vostre deu?
marika antisemita
17 nov 2003
yo soy antifascista, pero, desgraciadamente, en una cosa estoy de acuerdo con los nazis: el pueblo judio es un pueblo maldito y esta trabajando muy duro para que el resto de la humanidad los borre de la tierra

(llamadme fatxa si quereis, me da lo mismo)

lo siento, se que hay judios que son buena gente, pero me alegre mucho con los ultimos atentados de al.quaeda (que le vamos a hacer...)
Re: Alemanya reforça la capacitat nuclear de l'Estat d'Israel
17 nov 2003
jo no puc dir que m'alegri de cap atemptat, pero entenc l'antisemitisme d'avui en dia, perque els jueus s'estan lluint amb el tema Palestina. No vull caure en els prejudicis ni res d'aixo, perque segur que hi ha moltissims jueus que son bona gent,que ningu em malinterpreti, pero els sionistes, que son els que mes canten... ideologicament parlant no s'allunyen gaire del nazisme tampoc.
Re: Alemanya reforça la capacitat nuclear de l'Estat d'Israel
17 nov 2003
Es tot molt més fàcil que tota aquesta merda. Els israelians i els palestins han de triar entre conviure o anihilar-se mútuament. Per aixó els israelians han de deslliurar-se del boig militarista de Sharon i els palestins dels fanátics musulmans. Cal que Israel respecti el dret a l'autodeterminació de Palestina. Tota la resta sobre al-Quaeda és una merda per idiotes.
Re: Alemanya reforça la capacitat nuclear de l'Estat d'Israel
18 nov 2003
Distingiria entre jueu i sionista, per posar un exemple no és el mateix Karl Marx, d'orígen jueu, que Ben Gurion, el substrat del qual és un fanatisme religiòs genocida que és el que actualment representen Sharon i la resta dels paramilitars fanàtics dels seu govern.

Això ho dic perque en cap cas estaré d'acord amb la mort de jueus pel sol fet de ser-ho, això ens apropa als nazis o als integrismes islàmics per un error inicial de concepte, que reitero, confon jueu amb sionista quan no tenen la mateixa accepció. Acceptar la mort de gent innocent amb atacs indiscriminats i atemptats arbitraris és com acceptar els "danys col·laterals" de Bush, Ansar i Cia, i tenir aquest menyspreu per la vida humana de gent innocent és realment abominable.

L'estat d'Israel, per altra banda, és un estat que no hauria d'existir, independentment de que la resta d'estats tampoc, aquest estat és una invenció i una imposició sobre el poble palestí que es pot seguir cronològicament. El sentiment de culpa europeu davant l'holocaust, les pressions del capitalisme nordamericà, controlat per jueus, i l'existència des del s.XIX del sionisme com a una doctrina inventada sobre la necessitat d'una llar nacional jueva, van donar peu a aquesta aberració històrica iniciada "oficialment" al 1948.

Actualment tal com estan les coses, l'existència de l'estat d'Israel és una realitat de fets consumats, des dels inicis s'han encarregat d'anar robant quilometre a quilometre territori palestí i instal·lant automàticament colons ultrasionistes armats. Tot això a la vista de les nacions del món i amb l'apadrinament del Gran Germà nordamericà, que ho feien irreversible i necessari.

En resum, no podem acceptar l'estat d'Israel perque així estan les coses, des dels inicis és un estat il·legal (quin estat és legal per altra banda) basat en el militarisme i l'ultraintegrisme religiòs. Ni tan sols la declaració de l'ONU de l'existència de dos estat (palestí i jueu) al 1947 es pot declarar justa, ja que aquesta la van fer les NU dominades pels països colonitzadors del moment. Hem de fer un pas enrera fins al 1947 i redreçar l'acord, però tots tenim claríssima la dificultat d'aquest pas i l'utopia de que aquella terra sigui administrada únicament pels palestins, però per molt impossible que sembli aquesta és la veritat, cap acord de pau que contempli l'existència de l'estat d'Israel és un acord de pau just pels palestins. A base d'anar reduint les expectatives dels palestins hem arribat a l'esquizofrenia de que aquests hagin de reconeixer de per si un estat que no és legítim.

La solució? Tractats de pau legitimadors d'Israel o guerra eterna per fer-los fora d'una terra que no es seva? No és fàcil assumir cap de les dues, però per raonament històric em declaro a favor de la segona.
Re: Alemanya reforça la capacitat nuclear de l'Estat d'Israel
18 nov 2003
els hi hauriem de fotre les cabezas nucleares x sobre als putus jueus!!! però no pot ser pq tmb afectaria al poble palestí!!!!!
BOICOT A ISRAEL I ALS EEUU!!!!!!
NO COMPREU ELS SEUS PRODUCTES!!!
Re: Alemanya reforça la capacitat nuclear de l'Estat d'Israel
18 nov 2003
Estic d'acord amb Lo Gaiter, tot i que la solució la veig molt molt dificil. Efectivament,Israel mes que un estat com qualsevol altre, es un reducte del colonialisme occidental,ja que, en ple segle XX ocupar per les armes un territori,fer fora a la gent de la seva propia casa,i dir-se un estat democràtic,es un acudit.
Pero Israel porta ja mes de 50 anys existint,i ja son diverses les generacions que hi viuen.Que fem amb tota la població israeliana que no ha participat activament de les matances ni l'ocupacio, ja que son una altre generacio? Els fem fora de casa seva?Per aixo mateix,haurien de fer fora a tota la poblacio no indigena d'America del Nord.I a mes,a on els fiquem?
Clar,i que fem amb Palestina? Consentim que hi hagin camps de refugiats de gent que han estat explusats per la força de la seva propia terra?Hem de consentir les matances habituals i les tremendes injusticies sota les quals viuen els palestins sota el control israelià?
Trobo que la lluita armada del poble palestí es legitima i justificada. Pero si lo que realment es vol la pau,la solucio es mes que dificil,una solució basada en la justicia i la etica,i no en els interessos economics ni dirigida per EUA.
Des d'aqui, la meva solidaritat amb el poble palestí,la meva admiració per la seva valentia i resistència.
Re: Alemanya reforça la capacitat nuclear de l'Estat d'Israel
18 nov 2003
Israel ha d'expulsar els colons dels territoris ocupats palestins i reconèixer el dret d'autodeterminació dels palestins. Aixó per començar. Aquests per la seva banda han de reconèixer l'existencia d'Israel, perque es senzillament absurd i demencial pretendre expulsar milions d'israelians -dels que centenars i centenars de milers s'oposen a la política del boig militarista de Sharon- i especialment aturar els atemptats suicides indiscriminats per fanàtics musulmans que no fan res per l'alliberament sino tot el contrari.

Cal separar clarament la lluita nacional palestina que la jihad islàmica fanàtica. La primera te tot el meu suport, l'altre el meu rebuig més rotund.

La solució és el mutu reconèixement i la convivència pacífica, l'alternativa és l'anihilació mútua.

Per cert, sabeu que significa Shalom?
Men6re hi hagi 4 milions de REFUGIATS palestins, els 5 milion de israelis son COLONS
18 nov 2003
Tant senzill com aixo.

La solucio, complicadissima, pero no pas perqui sigui dificil d'imaginar sino perque el SIONISME es RACISME. I els jueus mai axceptaran viure com a ciutadans normals en una llar palestina.
Ells son unics, escollits per deu i no se quantes coses mes, i evidentment no poden "desnaturalitzar" l'Estat Jueu, com sí ho accepten els ciutadans cristians palestins, els musulmans, els laics, i inclus uns quants grapats de jueus palestins.
Es una questio de RACISME, la questio de la terra es pot resoldre amb compensacions economiques.
Re: Alemanya reforça la capacitat nuclear de l'Estat d'Israel
19 nov 2003
En tot cas, la solució aportada per Shalom, que vol dir el mateix que Salam, és la més raonable i l'única que en aquests moments té possibilitats de ser asumida per molts palestins i jueus, no pels integristes d'un i altre costat i no ens oblidem per la ONU i l'opinió internacional, però això no vol dir que sigui la que històricament hauria de ser ni que sigui justa pels palestins.

El que em sembla és que es confirma amb això una realitat abominable: el colonialisme és un procés irreversible. Els que ho fan ho saben, i per això porten a terme una política de repoblament des d'inicis del s.XX fins la construcció de l'actual mur, política de fets consumats que saben que no te volta enrera. Tot el que es veia claríssim com una ocupació il·legal en els seus inicis avui dia ha donat lloc a l'acceptació d'un estat d'Israel perque sí. Aquest procés colonialista com diu Stop és el mateix que el succeit a Amèrica, a l'Ulster, a Gibraltar, Ceuta i Melilla... o a qualsevol colonització.

Ara els jueus tenen dret a ocupar aquella terra, perque clar, que farem amb els milions de jueus que habiten aquella terra? Però el que dic és que no hem d'oblidar que són colons i han expulsat a milions de palestins d'aquelles terres, i no hem d'oblidar que aquesta solució és la que volen molts jueus, però i els sionistes que governen? Quin és en veritat el seu objectiu?

És sota aquest sectarisme sionista sobre el que s'està basant la política israeliana, i no busquen únicament defensar Israel i la seva existència, sino que busquen l'expulsió dels palestins, la seva submissió sota el peu del judaisme, l'apartheid i arribar a esclafar-los de tal forma que una possible negociació la fessin sempre a la baixa. No hem d'oblidar que l'objectiu final d'aquests sionistes és la construcció del Tercer temple de Salomó (Suliman pels àrabs).

És aquesta realitat mitològica la que fa por, es basen per demanar aquella terra en l'hipotètica paraula de deu a Abraham (Ibrahim) ensenyant-li la terra promesa, l'èxode posterior a Egipte de les tribus hebrees i la tornada de Moisès amb la separació de les aigües, els deu manaments, etc.
Fora de les mentides de torahs, bíblies i corans, els regnats hebreus de Saul, David i Salomó són els únics que històricament estan datats i realment van existir, més o menys l'any 1000 ac. Ja està, no hi ha més justificació per defensar aquella terra, fins i tot diuen que David va crear Jerusalem, quan aquesta es remonta al 3000 ac.

Es basen en la mitologia i en un regnat que va durar més o menys 200 anys en aquella època, per aquesta raó també poden demanar la sobirania , els egipcis, els babilonis, assiris, perses, croats...i tants i tants pobles que han regnat aquella terra a base de conquestes.

Però ells són el poble escollit, i reconstruiran el temple i sabeu on ha d'anar aquest temple? doncs sobre les restes del segon temple, justament a sobre del mur de les lamentacions que és l'únic que queda d'ell. I que hi ha sobre el mur de les lamentacions? Doncs l'explanada de les mesquites per on es va passejar provocativament Sharon, allà els musulmans tenen els seus llocs sagrats la cupula de la Roca i la mesquita d'Al-aqsa, on diuen que va pujar Mahoma al cel.

És per això que quan Sharon es passejà per allà va aixecar tanta indignació, perque els palestins saben que el que volen es reconstruir aquest tercer temple sobre el lloc on Sharon va apuntar, els seus llocs sagrats, així que mentres aquests il·luminats governin Israel i pretenguin això, no ens ha d'estranyar una lluita ferotge palestina i una negació de qualsevol pretensió jueva sobre aquells territoris. Allà està el meollo i els jueus estan donant passos per donar el definitiu atac als palestins.

Segons la mitologia sionista i judaica quan estigui construit el tercer temple de Salomó, hi haurà una guerra que encara no s'ha conegut a nivell mundial on el poble jueu sortira triomfant, i llavors serà el moment en que arribi el seu Mesies. És aquesta aberració la que hi ha darrera per molt que ens costi creure-ho, no ens oblidem mai. Sharon passejant-se per l'esplanada de les mesquites sap el que fa i perque ho fa. Mentres això estigui així no hi ha cap sortida i haurem de defensar el dret dels palestins a la seva lluita i contra el seu genocidi.

L'estat d'Israel no ha d'existir, el poble palestí és l'únic que ha d'administrar la seva terra, qualsevol acceptació d'aquest estat d'Israel per ells es negar-se com a poble i cedir terreny a la pretensió dels genocides sionistes que busquen el que hem explicat.
Re: Alemanya reforça la capacitat nuclear de l'Estat d'Israel
13 gen 2004
M'ha semblat un escrit molt llarg pero molt entretingut espero que en facin més textos amb aquesta expressió.Atentament:Lluisa
No poso el meu email perque no vull donar més imformació sobre mi.
Re: Shalom
13 gen 2004
Confons la política real amb fantasies sinistres. Aixó teu del "tercer temple" i d'una "guerra que encara no s'ha conegut a nivell mundial on el poble jueu sortira triomfant, i llavors serà el moment en que arribi el seu Mesies" sembla que ho hagis tret d'una pel.lícula d'Indiana Jones. Ara seriosament, el que cal és que Sharon tregui immediatament els colons dels Territoris Ocupats alhora que atura el bastiment del mur. Tot seguit ha de reconèixer el dret a l'autodeterminació dels palestins i facilitar la creació d'un estat palestí, que es l'objectiu dels palestins. Aquests han d'aturar els atemptats suicides indiscriminats dels fanàtics religiosos que, aixó és important, son rebutjats per la majoría dels palestins. Aquests atacs tenen com víctimes la població civil i només aconsegueixen que aquesta es tanqui al voltant de Sharon, només empitjoren tot. Els israelians i els palestins no podràn viure plegats en una mateix estat, tant se val si el dirigeixen uns o altres o tots. S'ha vessat massa sang i hi ha massa odi perque ho puguin fer, si més no al decurs de molt temps. Així que la solució és el reconeixement mutu i la convivència pacífica, i l'alternativa és l'anihilació mútua. Aportes moltes dades i reflexions, pero més enllà d'aquestes la única sortida raonable i satisfactòria per tothom es aquesta. Una altre cosa es desitjar que s'esclafi a uns o altres, pero llavors estem parlant de coses molt diferents.
Re: Alemanya reforça la capacitat nuclear de l'Estat d'Israel
06 jun 2005
Sabeu que sou una colla de nazis i feixistes?
Sindicato Sindicat