Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
100.000 persones - manifestació a Paris - Fòrum Social Europeu
15 nov 2003
Una gran manifestació tanca el Fòrum Social Europeu a París. Unes 100.000 persones, de les que dues mil han estat catalanes, desfilen per la capital francesa.
Després de quatre dies de debats, seminaris, tallers i manifestacions a París i tres ciutats més de la rodalia, avui a primera hora de la tarda s'ha fet una manifestació amb la qual es tanca el segon Fòrum Social Europeu (FSE). Segons els organitzadors, hi han participat 100.000 persones sota el lema 'Per una Europa dels drets, en un món sense guerra', una xifra que la policia redueix a 40.000.

La mateixa organització de l'FSE ha calculat que fins ahir al vespre hi ha hagut 45.000 participants al fòrum, un nombre lleugerament inferior al que es va donar en el primer FSE de Florença: 60.000 participants. La manifestació d'avui s'ha desenvolupat en un ambient festiu i reivindicatiu.

I és que l’FSE volia que hi destaquessin formes artístiques i militants populars, per 'expressar la unitat, la diversitat i la força d’un moviment de reivindicacions múltiples'. Un grup de desobedients NoVox han aprofitat la manifestació per ocupar un edifici parisenc.

Amb la marxa es clouen sessions i tallers sobre mundialització econòmica, transgènics, moviments contra la guerra i pels drets de les dones, contra el racisme... La jornada de diumenge es dedicarà als moviments socials. Al nostre país, la Xarxa de Mobilització Global va organitzar unes jornades prepatòries i ha noliejat autobusos per portar més de dos mil catalans a París.
Mira també:
http://www.tv5.org/TV5Site/info/afp_article.php?rub=fra&idArticle=031115174154.nwhzith7.xml

Comentaris

Re: 100.000 persones - manifestació a Paris - Fòrum Social Europeu
16 nov 2003
Ese tio esta p'alla! Que los NoVox han aprovechado para ocupar un edificio parisino!! De veras??? La ocupacion fue la noche anterior a la manifestacion, y bueno, no habia solo NOVOX, tambien habia Libertarios...

Los desobedientes y el FSE me dan asco,

Un libertario castellanohablante radicado en Paris desde hace 4 años
Re: 100.000 persones - manifestació a Paris - Fòrum Social Europeu
16 nov 2003
Sobre els NoVox, gràcies per ampliar-nos i corregir-nos l'informació.

Sobre el fàstic que et donen els desobendients i el FSE, doncs pitjor per tú. La gent que com tú només fa que insultar i menysprear qualsevol opció de lluita contra el capitalisme diferent a la seva aconsegueix, precisament, fer bastant fàstic.

Serà coincidencia aixó de "libertario castellanohablante"? Qué típic i avorrit, l'anarko curt de mires i que te una alergia malatissa a qualsevol cosa que sigui catalana... haurà llegit aixó dels 2000 catalans a Paris i no s'ha pogut controlar el seu "fàstic". Quina pena que fot.

Un catalano parlant radicat a Toulousse fa tres anys.
Re: 100.000 persones - manifestació a Paris - Fòrum Social Europeu
17 nov 2003
La revolució no serà televisada...Conclusions del FSE Paris? an-anti-anticapitalista-an-anti-anticapitalista-an...
Sindicato Sindicat