Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats
Què passa amb Estat Català?
15 nov 2003
m'agradaria saber una mica d'història
L'any 1935 aprox. un avantpassat meu fou detingut durant dos anys a presó per formar part d'Estat Català, era esperantista, catòlic practicant i com no nacionalista. La història ha anat canviant fins avui. Els meus ideals no formen part d'aquesta història arcaica però tinc la necessitat de saber què era Estat Català, com va evolucionar i què és ara. Uns diuen que eren de dretes, la dreta catalana, la seva web es consideren d'esquerres i socialistes, altres expliquen que s'han regenerat i han fet fora la branca feixista, m'agradaria saber una mica més de varitat.

merci per endavant

Comentaris

que és...
15 nov 2003
són uns feixistes, un grup que s'entrena a l'estil del paramilitars, són de dretes...
vaig a posarte un exemple del que va pasar en una diada del pi de les 3 branques on la pua i els d'estat català van començar pegar-se i van eixir guañant els feixistes perque estan ensinistrats com un grup paramilitar.
ESTAT CATALÀ PARTIT INDEPENDÈNTISTA I D´ESQUERRES
15 nov 2003
no fotis merda que ja es pot veure que est un provocador!
PER TENIR UNA OPINIÓ VEURE LA WEB
www.estat-catala.org
Estat Català, del feixista Dencas al boltxevic Jaume Comte.
15 nov 2003
Estat Català son una colla de vells nostalgics de un pasa't de vegades no tan glorios (Dencas, Germans Badia, maig del 37...) i algunes incorparacións recents de filiació marxista, que li ha dona't al partit aquest nou aire. Els Iaos van estar a punt de perde el partidet a mans dels elements feixistes, que feien i desfeien, agrupats entorn a Sureda (el capo de Boixos). Finalment, drespres de fets com el del Pi de les tres branques, on es van registrar enfrontaments amb l'independentisme clasista, van expulsar aquest sector xovinista-feixista que giraba entorn a les Joventuts (JEC). Davant aquest trencament es van veure obligats a presentar-se a les eleccions per asegurar-se no perde les sigles. Per la seva part el sector Sureda d'estat Català, forma Unitat Nacional Catalana.
La historia de Estat Català es la historia de sempre, podem trobar desde el Bolxevic Jaume Comte fins al feixista Dencas fugint per les clavagueres el Octubre del 34.
Ho sento però....
16 nov 2003
EL TEU AVI ERA UN FATXA. EM SAP GREU QUE T'ASSABENTIS AIXÃ?... PERÃ A VEGADES LA VIDA ÃS AIXÃ? DE DURA: ELTEU AVI PERTANYÃ?A A UN PARTIT FEIXISTA I TRAIDOR AL POBLE TREBALLADOR.
Re: Què passa amb Estat Català?
15 jul 2004
Sembla trist com ara tothom es disculpa o intenta amagar si eren de dretes, què passa?, el meu avi va ésser de EC i era membre dels escamots fets per Dencàs i va apallissar a cenetistes amb en Miquel Badia i després va disparar contra ells al 37', i que passa?,n'estic orgullosísim perquè va lluitar contra els espanyolistes de TOTS ELS COLORS, cap espanyolisme, mi marxista ni feixista, CATALUNYA, i no sóc de UNC ni Boixos Nois, així que no malgasteu saliva, VISCA CATALUNYA! EC TORNARà ALS HEREUS LEG�TIMS! E.C autèntic
Sindicat