Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Dos detinguts en una concentració contra Rato i Piqué a Mataró
15 nov 2003
En els incidents provocats per la polícia dos joves van ser detinguts.
En una concentració de diversos col·lectius que es van aplegar per escridassar a nom de feixistes i assassins a Rodrigo Rato i J.Piqué, la policia autonòmica (Gossos de la kuadra) va carregar sense motiu contra uns manifestants. En aquesta càrrega van detenir a dos joves. El joves van ser traslladats a la comissaria dels mossos i al dia següent van passar a disposició judicial.
Solidaritat amb els detinguts !
El diuemneg que ningú vagi a votar!
Mossos = Terrorisme d'estat!

Comentaris

Re: Dos detinguts en una concentració contra Rato i Piqué a Mataró
15 nov 2003
No van detenir a ningú,nomès identificar, penjem notícies amb coherència.

Per un vot anticapitalista!
Re: Dos detinguts en una concentració contra Rato i Piqué a Mataró
15 nov 2003
Van ser detinguts o identificats? Trasllat a comissaria i disposició judicial no és el mateix que identificar, tot i que després aquesta identificació generi multes o processos penals.

Al Prat de Llobregat per una manifestació contra l'especulació han arribat tres multes a persones que hi participaren de 900 euros cadascuna, que poden arribar a 6000 euros (1 kilo per cadascú= 3 kilos) si no es paguen en quinze dies. En cap moment se'ls va identificar i no va haver-hi cap incident a la mani.

És una nova tàctica introduida per la subdelegació del govern encarregada d'enfonsar econòmicament als que es manifesten, declarant les manis il·legals i responsabilitzant a uns quants de tota la mani encara que no els identifiquessin in situ. Les proves que ho sustenten són filmacions policials o el reconeixement d'algun policia d'aquella persona
com a participant, perque a un poble com aquest tots ens coneixem, prou bé que ens coneixem.

Davant d'aquests atemptats a la llibertat d'expressió, que multa només per manifestar-nos hem d'estar alerta, s'inicia una nova tàctica d'assetjament econòmic als que paricipin a manifestacions, és per això, que estaria bé saber en un futur en que desenvoca el cas de Mataró per saber si realment al Prat i a Mataró estan sentant precedents en una nova tàctica de criminalització que ja no necessita ni proves identificatòries i que es pot basar en la paraula d'un poli o en filmacions dels manifestants.

En el cas del Prat els encarregats d'informar a la delegació del govern foren els policies locals i l'ajuntament d'Hipocresia-Serps que es presentà com a denunciant i es va encarregar, en boca del tinent alcalde Josep Perez Moya de trucar a totes les immobiliàries, bancs i constructores perque ens denunciessin. En no aconseguir-ho van denunciar ells.

Així es comporta Hipocresia, aquests són els del canvi de debò? No els voteu.
Re: Dos detinguts en una concentració contra Rato i Piqué a Mataró
17 nov 2003
Van se detinguts i van dormir al cuartelillo. tenen carregs de desobediencia i resistencia a les forces de la segurertat, i a més no estaven foten res de dolent!!!
proximament les declaracions d'algun dels implicats.
Re: Dos detinguts en una concentració contra Rato i Piqué a Mataró
04 jun 2004
Sou una colla d'inutils. Si, si vosaltres que us voleu dir Maulets!!!! Si sou BASSURA amb s geminada.Ja,ja,ja Els mossos son els millors i us haurien d'exterminar perquè no serviu ni per fregar. Apa, a vure si penkeu i us deixeu d'ostias que sou uns imbècils. Visca els mossos d'esquadra i doneu-los canya!!!!!
Sindicat Terrassa