Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Succedani demana el vot per en PETER PAN.
14 nov 2003
Succedani demana el vot per en PETER PAN.
La revista Succedani, veient la colla de nacionalistes espanyols i neoliberals del PP, PSC i CiU, i els botiflers socialdemòcrates de ERC i ICV-EA (etc.) demana que la gent voti reflexivament per PETER PAN.

En PETER PAN, que viu allà al món de la fantasia, és molt més real que totes les promeses d’aquests partits que, com sempre, no compliran i que estan convertint els Països Catalans en una massa de ciment armat, mitjançant l’especulació, i amb les úniques plantes situades ja dintre de les desenes de camps de Golf incrustats dins del nostre territori. I no parlem dels contractes laborals, de la despesa social, de la repressió de les forces d’ocupació, de la marginació de la nostra llengua... , perquè fa pena.

Així doncs, la revista Succedani (creativa, lliure i filosòfica), que dóna suport a l’organització de l’esquerra independentista Endavant-OSAN, demana el vot nul per a en PETER PAN i recomana la lectura del llibre a tota la ciutadania, perquè sempre serà més creatiu, lúdic i intel·ligent que qualsevol campanya electoral d’aquesta colla de mandrils.

Salut, independència i riure!

http://paisoscatalans.org/succedani
Mira també:
http://paisoscatalans.org/succedani

Comentaris

Re: Succedani demana el vot per en PETER PAN.
15 nov 2003
Prefereixo ser un socialdemocrata per votar a ERC, per exemple, que viure a un mon irreal on mai aconseguire canviar res. Ni poc ni molt, sino res.
Sindicato Sindicat