Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
L'ajuntament d'Hipocresia-Serps d'El Prat s'adhereix al forum.
14 nov 2003
Aquests són els que demanen el canvi de debò, els mateixos que sustenten un fòrum patrocinat per les industries de la guerra, els mateixos que destrossen el poble amb el Pla Delta, els mateixos que declaren les manifestacions al poble d'il·legals i es presenten com a acusació per fer pagar multes als que es manifesten, els mateixos que no han fet cap consulta al poble en vint anys, els que defensen l'arribada de l'AVE, els que s'enriqueixen amb l'especulació, que manipulen els mitjans locals, que privatitzaen els centres socials. De debò que necessitem un canvi i que desapareguin els hipòcrites que no són ni d'esquerres ni ecologistes.
Notícia extreta de la web local de l'ajuntament del Prat de Llobregat:

Aquesta tarda, a les set, la Casa de la Vila serà l'escenari de la signatura d'un conveni de col·laboració entre el consistori pratenc i el Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004. L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor; del regidor de Cultura, Antoni Rodés; idel responsable dde l'àmbit municipal del Fòrum i de la seva portaveu, Antoni Farrés i Asha Miró, respectivament.

Recordem que en el Ple del passat mes d'octubre, les quatre forces polítiques municipals van aprovar l'adhesió del Prat a aquesta proposta cultural, amb la inclusió, entre les activitats del Fòrum, de dues propostes relacionades amb el Prat. La primera està relacionada amb l'eix del desenvolupament sostenible i serà l'exposició "les orquídies del delta del Llobregat, un exemple de biodiversitat", que anirà acompanyada d'un cicle de conferències sobre aquesta temàtica. El segon acte associaciat serà la celebració de la Ciutat Gegantera 2004, que es farà a finals del mes de maig i que portarà, fins a la nostra localitat, prop de 5.000 geganters, a més d'altres figures tradicionals de la cultura catalana.

Aquesta adhesió s'ha fet a més de la dels municipis de Martorell, Sant Feliu i Viladecans, sumant-se així a Sant Boi, Esparraguera i Olesa. És molt atraient la participació del Prat en el tema de les orquidees, gran preocupació dels ciutadans. Que parlin dels pins que han talat, la desforestació, de les aus que hauran de migrar, de les llacunes afectades, de les masies ensorrades, d'un Delta destrossat, dels pagesos desapareguts... I a sobre després ens recordin les morts de l'Irak, subvencionades per les mateixes industries que patrocinen el Ferum 2004.

No voteu IC, són uns hipòcrites.

Comentaris

hipocresia es lo que sobra en vuestras vidas
14 nov 2003
excomunistes que renuncieu a l'anticapitalisme per participar del joc apolític de la democràcia... infinit és el fàstic que provoqueu...

"no hay nada más desalentador que un esclavo satisfecho"
(r. flores magón)

però el poble us posarà en el racó de la història que us correspon, amb la resta de cipayos

CIPAYOS, QUE SOU UNS CIPAYOS

el dimoni se us endugui!
Re: L'ajuntament d'Hipocresia-Serps d'El Prat s'adhereix al forum.
14 nov 2003
Endesa, General Electric, Indra, telefònica, Agbar i El Corte Ingles, entre d'altres, felicitem efusivament la desmemòria dels membres d'aquests consistoris que ahir es declaraven contra la guerra d'Irak i avui ens recolzen al Forum de BCN.

És admirable la capacitat d'adeqüació als nous temps que estan emprant molts que ahir es denominaven comunistes, el temps els hi ha fet entrar en raó i entendre que sense nosaltres no hi ha possibilitat de canvi possible.

Esperem inaugurar amb aquests pobles una nova època basada en la prosperitat econòmica, la llibertat de mercat i la reconstrucció de les zones que abans hem destruit. No tindrem en compte les seves antigues adhesions a proclames pacifistes, ecologistes i pseudoesquerranoses, i per suposat intentarem oblidar les greus acusacions de genocidi que alguns membres d'aquests ajuntaments ens van llançar.

Aquesta benevolència es deu a la seguretat que tenim d'estar per sobre del bé i del mal, i als continus favors que els polítics de molts pobles ens estan fent amb la seva constant predicació del capitalisme a qualsevol esfera de la vida social.

Sense més preàmbuls, oferim a tots aquests consistoris amplis mercats en les noves zones alliberades de l'Irak, l'Afganistan, i esperem disposar el més aviat possible d'altres mercats, especialment a la zona del proper orient i a llatinoamèrica, amb especial atenció a l'antiga terra dels maputxes, problemes jurídics ens ho impedeixen i atavismes primitius dels indis que s'entesten en no marxar de la terra que hem comprat, és igual tard o d'hora també entendran que nosaltres sóm els que decidim com a legítims propietaris i tenim el poder per esclafar-los com a polls. Els escrupols són sentimentalismes que s'han de deixar de banda per triomfar en aquesta vida, ens congratulem de que així ho hagin entès.

Atentament, construirem el forum sobre les víctimes colaterals de les nostres guerres.
Sindicato Sindicat