Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: criminalització i repressió
Manifestació Presos Salonica en Vaga de Fam S.O.S
12 nov 2003
Crida a las movilitzacions per als companys presos a Salònica en vaga de fan. La situació es mol greu, els danys fìsics comencen a ser irreparables
Manifestació Presos Salònica en Vaga de Fam
S.O.S.



Els set companys detinguts després de les manifestacions de l'últim cim de caps d'estat europeus en Salònica duen més de quatre mesos tancats en les presons gregues. La seva situació actual empitjora per moments, arribant a ser utilitzats com caps de turc de les lleis repressives internacionals. Aquestes persones, que romanen en preventiva tot esperant judici, van iniciar una vaga de fam indefinida com últim recurs per a demanar la seva llibertat. Castro, el company Siri duu des del 21 de Setembre en vaga de fam per a impedir la seva deportació al seu país natal, per no tenir els papers en regla, el que li suposaria una lenta mort en les presons sirians on té una cadena perpètua per raons polítiques. La resta dels companys duen des del 5 d'octubre en vaga de fam en solidaritat amb Castro i per a demanar la seva pròpia llibertat.

Fins ahir es trobaven tots ingressats en un hospital on tot i això van continuar sent maltractats per negar-se a finalitzar la vaga.
. Les seves vides corren greu perill, però en lloc de ser posats en llibertat han estat traslladats a una altre presó a Atenes que compta amb hospital a dins. Es preveu que els sotmetran a alimentació forçosa.
Els danys físics comencen a ser irreparables, sobre tot en el cas del company Siri que porta més de 50 dies en vaga.
Des de l'inici de la vaga de fam s'ha portat a terme una campanya de solidaritat a nivell internacional per a pressionar a l'estat grec perquè alliberi als companys.

Creiem que és molt important que continuïn les accions i les mobilitzacions perquè tots siguin alliberats com més aviat. La situació dels companys presos en Salònica no és una situació aïllada sinó que està en un moment d'augment de repressió contra el moviment anarquista en tota Europa.



Convoquem a una MANIFESTACIÓ per a exigir la immediata posada en llibertat dels companys segrestats per l'estat el divendres 21 de novembre a les 19*hs en la plaça de la catedral de Barcelona.



NO ESTAN SOLS

SOLIDARITAT ACTIVA
Sindicato Sindicat