Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : laboral : altres temes
Solidaritat amb pagesos tancat al Departament d'Agricultura
12 nov 2003
Aquest matí s'ha fet una acció contra els productes i l'experimentació transgènica. L'acte s'ha fet a la seu del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, a la Gran Via de les Corts Catalanes 614, de Barcelona.
Diversos pagesos s'han tancat, i encara hi són, als passadissos del despatx del conseller per exigir un posicionament respecte els transgènics.
Demanen la solidaritat de tothom, a nivell de signar el manifest que han emès (més abaix a un altre link d'Indymedia) i de fer presència física davant del Departament d'Agricultura.

Comentaris

Re: Solidaritat amb pagesos tancat al Departament d'Agricultura
13 nov 2003
Espero que aquesta tancada serveixi d'alguna cosa, esperem que sí.
Els pagesos sempre hem estat a la cua de tot...ningú fa cas de les nostres reivindicacions i es passen els nostres drets pel cul...Interessa molt més promocionar els productes transgènics, llògic:Hi ha molta més producció amb costos molt més baixos.El negoci del segle. I els pagesos què? Continuaran venent els productes a preus miserables per després anar al super i comprar-los 4 vegades més cars? Es veu que si, que aquesta continuarà sent la dinàmica de sempre... Els quatre intermediaris de tota la vida continuaran fent-se rics estafant els consumidors.
Diuen que l'esperança és l'últim que es perd...No les tinc totes.
Sindicat