Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: educació i societat : altres temes
Primeres Jornades Internacionals de Moviments Socials i Recerca Activista a Barcelona
12 nov 2003
Presentació de les Jornades de Moviments Socials i Recerca Activista que es realitzaran a Barcelona del 22 al 25 de Gener del 2004.
Del 22 al 25 de Gener del 2004 es cel.lebraran a Barcelona, a l’Ateneu Popular 9Barris, les primeres Jornades Internacionals sobre Moviments Socials i Recerca Activista. Aquestes jornades tenen com a objectiu establir un espai de trobada, intercanvi, autoformació i debat des dels Moviments Socials i per als Moviments Socials en relació a la Recerca Activista.
Les jornades parteixen de tres principis; que la Recerca Activista pot ser un dels instruments de transformació crítica de la Realitat; que cal generar coneixements des de la subjectivitat i més enllà de les jerarquies i limitacions acadèmiques; i que cal crear espais i mecanismes de producció, intercanvi i reflexió col.lectiva al voltant dels coneixements denunciant la mercantilització i privatització dels coneixements actual.
La iniciativa sorgeix d’un grup de persones que fan recerca des de i per als Moviments Socials, però es dóna molta importància a la participació de tots els interessats en definir què seran les jornades. Per tal de participar només cal consultar la pàgina web de les jornades www.investigaccio.org i allà hi trobaràs tota la informació de les jornades i totes les possibilitats de participació que aniran omplint de contingut la trobada. La preinscripció estarà oberta fins el 30 de Novembre i, a partir de llavors, i fins el 15 de Gener s’obrirà el període d’inscripció. Anima't a participar! T'esperem al
Gener!
Mira també:
http://www.investigaccio.org

Comentaris

Re: Primeres Jornades Internacionals de Moviments Socials i Recerca Activista a Barcelona
12 nov 2003
Si mi voz muriera en tierra
..
Si mi voz muriera en tierra,
llevadla al nivel del mar
y dejadla en la ribera.
Llevadla al nivel del mar
y nombradla capitana
de un blanco bajel de guerra.
Oh mi voz condecorada
con la insignia marinera:
sobre el corazon un ancla
y sobre el ancla una estrella
y sobre la estrella el viento
y sobre el viento una vela!
Sindicat