Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Foto de la roda de premsa de l'Ateneu Popular l'Aixada
11 nov 2003
Llegiu més informació al Punt: www.elpunt.com a l'edició del Penedés.
portada_4_f7a_1.jpg
La Coordinadora prepara una manifestació pel dia 22 de novembre a les 19:00h a Vilanova i la Geltrú, així com diveross actes de protesta, recollida de signatures, i un manifest que ja us farem arribar amb les següents demandes:

- que es depurin responsabilitats entre els agents de la policia municipal
- dimissió del regidor de Governació Sr. Becerra (PSOE)
- que es retirin els càrrecs que la municpal ha presentat a la Delegació del Govern contra els socis de l'Ateneu
- que el govern municipal (PSOE, ERC i ICV) prengui mesures transparents i es comprometi públicament a evitar que tornin a succeïr aquest tipus d'actuacions de repressió política gratuïta.

Comentaris

Re: Foto de la roda de premsa de l'Ateneu Popular l'Aixada
11 nov 2003
Que s'aturi la repressió policial d'una vegada per totes a la nostra comarca. Està clar que si no s'atura nosaltres com a poble tampoc ens aturaràn. Que se'n vagin d'aquí! Prou impunitat policial!
Re: Foto de la roda de premsa de l'Ateneu Popular l'Aixada
11 nov 2003
I els del PP han de quedar nets un altre cop? com al Prat de Llobregat quan Antonio Gallego Burgos va amenaçar als membres del KOP-Alta Tensió i ens va enviar després la policia a filmar-nos a la plaça, i ens multen per manifestar-nos i les declaren il·legals.

Tornem temps foscos i s'ha de plantar cara. Demà (12 novembre) concentració a les 19:00 a la Plaça de la Vila del Prat de Llobregat per defensar la llibertat d'expressió al nostre poble, qui ens ho havia de dir això, oi? que haurien de sortir a defensar el que hauria de ser obvi.

Estan estenent la repressió a cada poble, a cada vila, i tenen la resta de polítics al costat, siguin del PSOE, d'Hipocresia, de CIU o d'ERC. Solidaritat amb l'Ateneu Popular l'Aixada i tots els vilanovins.
Colera camping CNT