Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
L'escritor Toni Cucarella i el pedagog republicà Gonzalo Anaya al congrés i al Senat per ERPV
09 nov 2003
ERPV renova l’executiva i tria els candidats a les corts espanyoles, en el primer congrés Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) fa avui el primer congrés des de la fundació l’any 2000. ERPV ha triat, a la sala d’actes de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, a Sueca, la nova executiva que romandrà vigent fins l’any 2006. Agustí Cerdà, l’actual president, és l’únic candidat que s’hi presentava.
Pel que fa als candidats a les Corts espanyoles. Per València s’hi presentarà de cap de llista al Congrés Toni Cucarella, recentment guardonat amb el premi Andròmina de narrativa als Premis Octubre, i Gonçal Anaya al Senat. Es dóna la circumstància que Anaya, insigne pedagog republicà i medalla d’or de la Universitat de València, s’ha afiliat als 88 anys a ERPV amb l’argument que és ‘l'únic partit que és d'esquerres i republicà’. Per Castelló Josep Vicent Vicent es presenta al Congrés i Antoni Albalat al Senat, i per Alacant Josep Julià Jiménez al Congrés i Pere Toni Valera al Senat.

Al congrés d'Esquerra Republicana assistiren el diputat a les corts espanyoles Joan Puigcercós, l'escriptor i socioleg Josep-Vicent Marqués i la lluitadora antifeixista suecana Virtudes Cuevas, membre del maquis de la resistència a frança i guardonada amb la legió d'honor francesa, a la qual ERPV va retre homenatge entregant-li la insigna Francesc Macià, aquesta mateixa setmana Virtudes Cuevas ha fet entrega de la seua casa natal a l'ajuntament de Sueca per a que hi construesca un museu antifeixista.

Comentaris

si, si, mucho hablar pero luego
09 nov 2003
no hacen nada cuando pueden. por ejemplo en el caso del desalojo de les naus. podian haber pedido al juez que parase la sentencia de desalojo mientras distrito revisaba la petición de expropiación. y no lo hicieron aunque claro publicamente habian dicho que estaban en contra de todos los desalojos del barrio.

para mi habeis perdido toda credibilidad. no es asunto de una sola persona o grupo de erc (distrito de gracia y su regidor), ya que si os enterais de que alguien de vuestro partido es hipocrita (separación entre lo que se dice y hace) tendriais que actuar.

¿o es que estais a favor de las expropiaciones para crear forums20004 de la expeculacion y carreteras pero no para hacer centros sociales? a partir de ahora para mi erc o erpv es bla bla bla.
Re: L'escritor Toni Cucarella i el pedagog republicà Gonzalo Anaya al congrés i al Senat per ERPV
09 nov 2003
ERC sempre ha estat en contra de la okupació i mai ha fet res per defensar-la, no espereu res d'ells i ara cada vegada menys en el seu viatge cap al centre sobiranista.
Unificació de l'esquerra independentista ja!
Re: L'escritor Toni Cucarella i el pedagog republicà Gonzalo Anaya al congrés i al Senat per ERPV
09 nov 2003
Esta noticia es de la izquierda independentista del Pais Valencià, asi que es bastante patético responsabilizarlos de los problemas que tienen en Les Naus. Y lo que ahi pasa no es tampoco culpa de ERC, al contrario, lo que pasa es que hay algunos a los que le jode mucho el crecimiento del apoyo social a la izquierda independentista... que va más allá e ira más allá de lo que algunos querrian.
Sindicato Sindicat