Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Xarrada sobre el cas Pedro Ã?lvarez
08 nov 2003
<b>DIA: 14 de Novembre (DIVENDRES
HORA: 19:30 hores
LLOC: CSOA La Krispa</b>
C/ Marquès de Cornellà, 153-155 - CORNELLÀ
FGC Cornellà
El pròxim 15 de desembre es compliran 11 anys de l'assassinat del jove Pedro �lvarez.

Des d'aleshores, familiars i amics no han parat per a aconseguir treure a la llum publica la realitat que s'oculta després del cas. Any rere any, manifestacions, rodes de premsa, concentracions i tot tipus d'actes han intentat denunciar que un policia nacional de l’Hospitalet va disparar contra el jove causant-li la mort, però tanmateix, pressions de tot tipus han fet que el cas s'arxivés i es reobrís en diverses ocasions sense que hagi cap esclariment, i mentre l'assassí contínua en el carrer.

Encara que la noia que acompanyava a Pedro en el moment de ser assassinat d'un tir en el cap per una discussió de tràfic, va reconèixer al policia nacional com l'assassí, que aquest conduïa un cotxe del mateix model que l'assassí, l'edat i les característiques físiques coincidien, freqüentava la zona, i les proves de balística confirmen que la bala va sortir d'un arma utilitzada per tots els cossos policials...), el jutge el va deixar en llibertat per falta de proves concloents.

El procés judicial aquesta en un carreró sense sortida ja que no hi ha cap interès institucional per a esclarir els fets, ni cap intenció per part de la policia detenir a un assassí si aquest és un "col·lega".

Però la denúncia contínua i continués fins que aclareixi la mort de Pedro, encara que des del poder continuïn posant obstacles a la justícia i encara que continuïn perseguint i criminalitzant als moviments socials i totes aquelles veus que ja no volen callar. Contra els abusos de poder, la impunitat policial i la justícia desigual.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more