Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral : especulació i okupació
Desallotjament del local social de CNT-AIT Ponent
08 nov 2003
MINISTERI D'APROPIACIÓ PÚBLICA INFORMA...
Que el dijous 6 de Novembre a les 12h del migdia ha desallotjat il.legalment al Sindicat d'Oficis Varis de CNT-AIT Ponent de la 5ª planta de l'edifici dels Sindicats de Lleida.
CCOO i UGT es creuen els amos i líders de l'edifici i en aquest cas ens ho han més que demostrat. El seu instint competitiu i de superioritat ha estat representat en el circ del desallotjament. El Secretari de Recursos de cocos, J.Vázquez Martínez, acompanyat de dos funcionaris del Ministeri de Treball (Salvador Puy Castarlenas i Julian Camarasa Caufape), sota ordres que exactament es desconeixen, s'han personat a la planta en qüestió, han forçat el pany, i han tret les coses, amb bosses de basura, fins a l'entrada de l'edifici.
Feta la feina, arriba un company i una companya del sindicat, que són agredits pels policies de paisà (alies secretes), els quals mantenien tancat l'edifici. Per la solidaritat de companys i companyes que treballen a l'edifici, hem pogut escapar d'aquesta ratonera.
Encara queden coses del sindicat a la planta i l'edifici està controlat per 15 policies nacionals, que es dediquen a identificar a qui entra o directament, i arbitràriament, decideixen prohibir el pas.
Al respecte, dir que el sindicat de la CGT ha interposat ja dues denúncies per l'estat policial que s'està vivint. Situació, que en teoria, es mantindrà tot el cap de setmana.
No és casualitat que CNT-AIT Ponent el dia 16 d'octubre es decidís a ocupar una de les 10 plantes d'aquest edifici. Des de l'any 97, que s'havia demanat al Ministeri de Treball un espai que ens pertany al sindicat de treballadors i treballadores que som. El 2002, al saber que l'INEM abandonava les tres plantes que ocupava provisionalment, es va tornar a demanar aquest espai. Davant la resposta negativa del Ministeri, ens decidirem a ocupar la planta.
Tampoc és casualitat que al cap d'una setmana d'okupació el Ministeri de Treball concedís aquesta concreta planta a CCOO, i menys casualitat és que el Sr.Vázquez, posteriorment, es decidís a desallotjar, personalment i molt 'netament', la planta. Al mateix moment que ordena assetjar l'edifici sencer, com si fos seu!
Des de la demagogia del diàleg i la promesa, durant tres setmanes ens han fet ballar entre la burocràcia. Qui ha trencat la promesa i el diàleg han estat ells! Un prova del diàleg és que el dimarts 11 de Novembre ens havien convocat, i segueix prevista, una cita al Ministeri de Treball de Madrid. Escoltarem el que ens diran però per a que confiar amb ells?
    SI ELLS SÓN ELS CULPABLES!
Des del moment, l'acció de rebuig i protesta al carrer i als mitjans es manté constant. A més s'han realitzat dues concentracions davant l'edifici i s'han fet les xerrades, previstes pel dia següent del dessallotjament, a l'ateneu La Maixanta.
NO ENS CALLARAN!
GUERRA SOCIAL!

CONTRAINFORMA'T!
A qualsevol local o bar social de la ciutat de Lleida, o a qualsevol local de la CNT-AIT d'arreu.
A internet, www.sindominio.net/suportponent
www.cnt.es/flponent
I al carrer, mireu els cartells i les pegatines!

Comentaris

Re: Desallotjament del local social de CNT-AIT Ponent
08 nov 2003
viva por siempre la cnt-ait
Re: Desallotjament del local social de CNT-AIT Ponent
08 nov 2003
1 prueba mas de lo buenos que son nuestros compañeros de cc.oo.
desde luego que poca verguenza que tienen
Re: Desallotjament del local social de CNT-AIT Ponent
09 nov 2003
Que no les salga gratis lo que han hecho.
¡¡¡HOY POR TI MAÑANA POR MI!!!
Desallotjament del local social de CNT-AIT Ponent
13 nov 2003
Si no hay unidad, como pretenden una revolucion social.
No a los sindicatos vendidos!
No a los sindicatos fascistas!
Viva la CNT!
Re-ocupació
29 nov 2003
Caldria pintar l'entrada de l'edifici de groc.
Sindicat Terrassa